Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην τελική ευθεία για Παναιτωλικό

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (11/3). Στην ...

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (11/3).

Στην προπόνηση της της Παρασκευής (8/3) οι κυανέρυθροι έδωσαν έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, ενώ έπαιξαν και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Κόρμπος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα -λόγω του μυικού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον τετρακέφαλο-, ωστόσο αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς και λογικά θα καταφέρει να αγωνιστεί στο ματς του Αγρινίου.

Από εκεί και πέρα, ο Μασούρας ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως θεωρείται πλέον κάτι παραπάνω από δύσκολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ ατομικό έκανε και ο Κούρντι, ο οποίος βέβαια χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επιστρέψει στην "δράση".

Ο Σαραμαντάς έκανε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ θυμίζουμε ότι κόντρα στον Παναιτωλικό δεν θα αγωνιστεί και ο τιμωρημένος Τσιλούλης, αλλά -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και ο Κότνικ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αντίθετα, ο Μανθάτης εξέτισε την τιμωρία του στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο και υπολογίζεται κανονικά από τον Άκη Μάντζιο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια