Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς Εθνική Ελλάδος ο Ντουρμισάι!

Ο Φιορίν Ντουρμισάι με τις φοβερές φετινές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ιστορικού έχει... αναγκάσει τους ανθρώπους της Εθνικής Ελλάδο...

Ο Φιορίν Ντουρμισάι με τις φοβερές φετινές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ιστορικού έχει... αναγκάσει τους ανθρώπους της Εθνικής Ελλάδος να "τρέξουν" τις διαδικασίες για να φορέσει την γαλανόλευκη φανέλα.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, o οποίος έχει συμμετοχές στις μικρές Εθνικές ομάδες της Αλβανίας, είχε επαφή με τον Άγγελο Αναστασιάδη, προκειμένου να παίξει στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για το εν λόγω θέμα στην τηλεόραση του Open TV, τονίζοντας σχετικά: "Μίλησα πριν λίγες ημέρες μίλησα με τον Ντουρμισάι, τον ρώτησα αν θέλει να έρθει στην Εθνική ομάδα και μου είπε πως θέλει. Οπότε αφού θέλει είναι εδώ!".

Από την μεριά του ο Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Αγγελος Μπασινάς, είπε για το θέμα: "Έχουν γίνει ήδη οι ενέργειες με τον παίκτη και τον μάνατζερ του και πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κλείσει θετικά το θέμα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια