Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio: Νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή με καλεσμένους τους Άκη Μάντζιο και Ντέβιον Μπέρι (22/3/19)

Την Παρασκευή (22/3) , στις 18:00 , τα μικρόφωνα του Panionianea Radio ανοίγουν για μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα Πανιώνια Εκπομπή . Όπω...

Την Παρασκευή (22/3), στις 18:00, τα μικρόφωνα του Panionianea Radio ανοίγουν για μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα Πανιώνια Εκπομπή.

Όπως πάντα θα συζητήσουμε για όλη την κυανέρυθρη επικαιρότητα και όλα τα... Πανιώνια Νέα, ενώ θα έχουμε και δύο εκλεκτούς καλεσμένους στο στούντιο.

Ο τεχνικός του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος και ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού, Ντέβιον Μπέρι, θα καθίσουν στο... τραπέζι του Panionianea Radio και θα συζητήσουμε μαζί τους για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα ποδοσφαίρου και την ομάδα μπάσκετ αντίστοιχα.

Η εκπομπή θα έχει και χαρακτήρα συζήτησης με τους ακροατές φίλους του Πανιωνίου, γι' αυτό πάντα η δική σας συμμετοχή, η δική σας παρουσία είναι απαραίτητη, καθώς συμμετέχετε ενεργά με τα μηνύματα σας και τα σχόλια σας.

Ραντεβού, λοιπόν, την Παρασκευή (22/3), στις 18:00. Στο μικρόφωνο θα είναι ο Γιώργος Καρμίρης και ο Παναγιώτης Κυπραίος.

*Tην LIVE εκπομπή την ακούτε από τις εξής τρεις συχνότητες:
ΕΔΩ: http://www.panionianea.gr/p/radio.html
ΕΔΩ: http://panionianea.myl2mr.com/
και ΕΔΩ: http://panionianea.caster.fm/

Δεν υπάρχουν σχόλια