Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντροπιαστική ήττα στο Αγρίνιο!

Τραγική άμυνα και ήττα για τον κακό Πανιώνιο στο Αγρίνιο. Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν με ντροπιαστικό 5-0 από τον γηπεδούχο Παναιτωλικό, σε ...

Τραγική άμυνα και ήττα για τον κακό Πανιώνιο στο Αγρίνιο. Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν με ντροπιαστικό 5-0 από τον γηπεδούχο Παναιτωλικό, σε ένα ματς όπου οι κυανέρυθροι πλήρωσαν ακριβά τα παιδαριώδη λάθη που έκαναν!

Είναι χαρακτηριστικό πως σε πέντε τελικές προς την εστία ο Παναιτωλικός πέτυχε ισάριθμα τέρματα. Τραγικά αμυντικά λάθη από τον Πανιώνιο, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά.

Η ομάδα του Μάντζιου αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες στο Αγρίνιο, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε.

Μάλιστα, ο Ιστορικός από το 59' αγωνιζόταν με 10 παίκτες, εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης κάρτας που είδε δίκαια ο Κότσιτς.

Οι κυανέρυθροι διαμαρτυρήθηκαν στο 26', όταν ο Άρτσε ανατράπηκε λίγο έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή να μην βλέπει την ξεκάθαρη ανατροπή. Αν είχε δοθεί το φάουλ θα υπήρχε και κόκκινη κάρτα για τον αμυντικό του Παναιτωλικού, καθώς ήταν ο τελευταίος παίκτης της ομάδας

Ο Πανιώνιος δέχτηκε πέντε γκολ, σε μία δίχως αμφιβολία ντροπιαστική εμφάνιση, η οποία έφερε και τις αποδοκιμασίες των περίπου 30 φιλάθλων του που έκαναν το ταξίδι και βρέθηκαν στο Αγρίνιο.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα του Πανιώνιο έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και ο Παναιτωλικός είπε "ευχαριστώ" σκοράροντας τρία γκολ στις τρεις επιθετικές του προσπάθειες προς την εστία.

Στο 6ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ,κάνει τραγική έξοδος ο Μανοϊλοβιτς και ο Άργκους με κεφαλιά προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ στο Αγρίνιο.

Στο 20' νέο τραγικό λάθος στην κυανέρυθρη άμυνα, γλίστρησε ο Σταυρόπουλος έξω από την περιοχή του Ιστορικού, ο Μανά πήρε την μπάλα, πάτησε περιοχή, έδωσε ωραία στον Μπαϊροβιτς που ήρθε από πίσω και με πλασέ έκανε το 2-0.

Και λαθών... συνέχεια: Στο 41' ο Μαρινάκης έκανε την ψηλή σέντρα, οι αμυντικοί του Πανιωνίου έβλεπαν την μπάλα χωρίς να διώχνουν, ο Μάζουρεκ έκανε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, με τον Μανοϊλοβιτς να μην έχει αντίδραση και έτσι έγινε το 3-0.

Η ομάδα του Μάντζιου, η οποία αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες στο εν λόγω ματς, είχε αρκετές επιθετικές ενέργειες, όμως οι 8 τελικές που είχε δεν απέφεραν κάποιο τέρμα.

Στο 26' ο Πανιώνιος δικαιούται να φωνάζει, καθώς ο Άρτσε ανατράπηκε λίγο έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή να μην βλέπει την ξεκάθαρη ανατροπή. Αν είχε δοθεί το φάουλ θα υπήρχε και κόκκινη κάρτα για τον αμυντικό του Παναιτωλικού, καθώς ήταν ο τελευταίος παίκτης της ομάδας του.

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο μέρος. Στο 49' έκανε το γύρισμα στην περιοχή ο Μανά, ο Σταυρόπουλος γλίστρησε ξανά, έχασε τον Μάζουρεκ ο οποίος από κοντά έκανε το 4-0.

Το τελικό 5-0 έγραψε ο Γουίλιαν μέσα από την περιοχή, μετά από ασιστ του Μανά.

Να σημειωθεί ότι από το 59' ο Ιστορικός αγωνιζόταν με 10 παίκτες, εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης κάρτας που είδε δίκαια ο Κότσιτς, ενώ στο 52' ειχαν γίνει αλλαγή οι Μανοϊλοβιτς και Σταυρόπουλος, οι οποίοι είχαν πολύ κακή εικόνα.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης, Αργκους, Μιχάι, Αμαράλ,Τσιγγάρας, Ντίας, Μανά, Ουίλιαν, Μάζουρεκ, Μπαϊροβιτς.

Πανιωνίος: Μανοϊλοβιτς (52' Μαλέρμπ), Παπαγεωργίου, Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος (52' Μπανανά), Κότσιτς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, τους Μπουμάλ, Μανθάτης, Αρτσε (60' Ρέντζας), Ντουρμισάι.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια