Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μισός» στο Περιστέρι, αλλά θα παλέψει ο Ιστορικός!

Τον Ατρόμητο εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (3/3) ο Ιστορικός, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι κυανέρυθροι προέρχονται α...

Τον Ατρόμητο εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (3/3) ο Ιστορικός, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την υπερπροσπάθεια που έδωσαν την περασμένη Τετάρτη στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου κρίθηκε με τον γνωστό άδικο τρόπο στο τέλος της παράτασης.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει την παράγοντα κούραση των παικτών του, αλλά και τις πάρα πολλές σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Κεϊτά, Κούρντι, Σαραμαντάς, Μασούρας και Κότνικ, ενώ επίσης δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κόρμπος, Τσιλούλης και Μανθάτης.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, θα δούμε μία ενδεκάδα με πολλές αναγκαστικές αλλαγές, με τον τεχνικό της ομάδας να ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ένα πιθανό βασικό σχήμα αναμένεται να αποτελείται από τους: Μανοϊλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Ντομίγνκες, Σταυρόπουλο, Μανιάτη, Μαξίμοβιτς, Άρτσε, Σπιριντόνοβιτς, Μπουμάλ και Ντουρμισάι.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μανοΐλοβιτς, Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Μίκο, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης, Αρτσε, Μπουμάλ.

Ο αγώνας διεξάγεται στο Περιστέρι, στις 16:00 και η Θύρα 1 του γηπέδου θα ανοίξει για τους φίλους του Πανιωνίου, που θα θελήσουν να δουν από κοντά τον αγώνα και να στηρίξουν την ομάδα. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια