Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ξεχωριστή εμπειρία μπροστά στον κόσμο του Πανιωνίου»

Το γεγονός πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κρίθηκε για τον Πανιώνιο νωρίς όσον αφορά το αποτέλεσμα, ο Βασίλης Φραγκιάς έδωσε την ευκαι...

Το γεγονός πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κρίθηκε για τον Πανιώνιο νωρίς όσον αφορά το αποτέλεσμα, ο Βασίλης Φραγκιάς έδωσε την ευκαιρία στα νεαρά παιδιά της ομάδας να αγωνιστούν στο τελευταίο δεκάλεπτα της αναμέτρησης.

Ένα από αυτά ήταν ο Ιάσονας Δημητρακόπουλος, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ιστορικού και στα δέκα λεπτά που έπαιξε κόντρα στους "ερυθρόλευκους" πρόλαβε να πετύχει 8 πόντους (2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/2 βολές).

Ο -μόλις- 18χρονος ταλαντούχος αθλητής του Πανιωνίου μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε τόσο στην ξεχωριστή εμπειρία που αγωνίστηκε μπροστά στον κόσμο των κυανέρυθρων, όσο και για τον σημαντικό εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί για τον Ιστορικό κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την ευκαιρία που πήρε και τα πήγε πολύ καλά κόντρα στον Ολυμπιακό: "Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για εμένα. Είμαι χαρούμενος για το ατομικό μου αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν ήταν θετικό το αποτέλεσμα για την ομάδα. Σίγουρα θα έρθουν κι άλλες ευκαιρίες, δεν πρέπει να επαναπαυτώ σαν παίκτης από ένα τέτοιο παιχνίδι. Πάντα προσπαθώ όταν μπαίνω, όσο χρόνο μου δίνει ο προπονητής μου, είτε ένα δευτερόλεπτο είτε παραπάνω, να κάνω ότι μπορώ να βοηθάω την ομάδα".

Για την εμπειρία του μπροστά στον κόσμο του Πανιωνίου: "Ήταν μεγάλη, ξεχωριστή εμπειρία που έπαιξα μπροστά στον κόσμο του Πανιωνίου, γιατί εδώ έχω μεγαλώσει εγώ, σε αυτή την ομάδα".

Για το αν περίμενε ότι σε αυτή την ηλικία θα έπαιζε στην Α1: "Κανείς δεν μπορεί να περιμένει κάτι στα σίγουρα. Γι΄αυτό όμως δουλεύουμε, γι' αυτό υπάρχουν οι προπονητές που μας πιστεύουν. Η Ακαδημία του Πανιωνίου κάνει πολύ καλή δουλειά, προσπαθεί να μας κάνει καλούς παίκτες, καλούς χαρακτήρες, ώστε όταν παίρνουμε την ευκαιρία να την αξιοποιούμε όπως πρέπει".

Για τον στόχο της παραμονής και το ματς που ακολουθεί με τον Κολοσσό: "Πιστεύω ότι θα μείνουμε στην κατηγορία. Δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας, είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Πλέον ξεκινάμε την δουλειά για το παιχνίδι της Ρόδου με τον Κολοσσό, όπου θα πάμε για τη νίκη. Αυτό το παιχνίδι είναι μία νίκη-μία κατηγορία πιστεύω, θα μας δώσει μεγάλη ώθηση μία τέτοια νίκη εκτός έδρας. Κάναμε το πρώτο βήμα στο Ρέθυμνο και στη Ρόδο θα πάμε για το δεύτερο".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια