Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Γκάζια» από Μάντζιο!

Μία μέρα μετά την βαριά ήττα από τον Παναιτωλικό ο Άκης Μάντζιος έβαλε... γκάζια στους παίκτες του, ενόψει και του ερχόμενου πολύ κρίσιμο...

Μία μέρα μετά την βαριά ήττα από τον Παναιτωλικό ο Άκης Μάντζιος έβαλε... γκάζια στους παίκτες του, ενόψει και του ερχόμενου πολύ κρίσιμου εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης (12/3), τους είπε μεταξύ άλλων: "Ήταν μία ήττα ντροπή για τον σύλλογο. Κάναμε πολλά ατομικά λάθη, τρώμε γκολ αστεία σαν ομάδα. Χάσαμε την καλή εικόνα που είχαμε δημιουργήσει σαν ομάδα στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε αντίδραση στο ματς με την Ξάνθη στην έδρα μας".

Με αυτό τον τρόπο ο coach του Πανιωνίου θέλησε να... ταρακουνήσει τους παίκτες της ομάδας, ώστε να καταλάβουν και εκείνοι πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν αστεία λάθη σαν αυτά που έγιναν στο Αγρίνιο και από το ματς κόντρα στην Ξάνθη να υπάρξει σημαντική βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα.

Από εκεί και πέρα, στα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις με την μπάλα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια