Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θεραπείες ο Ντόρσεϊ, εγκλιματίζεται ο ΜακΚί

Ο Ιστορικός μετά την μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη επί του Λαυρίου, αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή (10/3) τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ....

Ο Ιστορικός μετά την μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη επί του Λαυρίου, αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή (10/3) τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Μία αναμέτρηση που ο coach Φραγκιάς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα, σχήματα και καταστάσεις, με την ομάδα να δίνει ένα πολύ δυνατό "τεστ" εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Κακά τα ψέμματα, ο Παναθηναϊκός απέχει πολλά... χιλιόμετρα μπροστά από τον φετινό (ειδικά) Πανιώνιο και το εν λόγω ματς θεωρείται σχεδόν... ακατόρθωτο για να πάρει κάτι καλό (βαθμολογικά) ο Ιστορικός.

Όσον αφορά τον Ντόρσεϊ, συνεχίζει τις θεραπείες του για την θλάση που τον ταλαιπωρεί και θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή και το Σάββατο, για τον αγώνα του ΟΑΚΑ.

Οι υπόλοιποι γυμνάζονται σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ καθημερινά ο ΜακΚί εγκλιματίζεται όλο και περισσότερο με την ομάδα, μαθαίνοντας τα συστήματα.

Από εκεί και πέρα, στόχος των κυανέρυθρων είναι να πάρει το "διπλό" την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του Ρεθύμνου, ώστε να κάνει το πιο καθοριστικό βήμα παραμονής. Η ομάδα έχει και την υπέρ της διαφορά των 16 πόντων από το ματς του πρώτου γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια