Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπούσι: «Μου ζήτησε συγγνώμη που επέλεξε την Εθνική Ελλάδος ο Ντουρμισάι»

Φιορίν Ντουρμισάι έχει αποφασίσει να ντυθεί στα γαλανόλευκα και η ΕΠΟ έχει επισπεύσει τις διαδικασίες, προκειμένου ο επιθετικός του Πανι...

Φιορίν Ντουρμισάι έχει αποφασίσει να ντυθεί στα γαλανόλευκα και η ΕΠΟ έχει επισπεύσει τις διαδικασίες, προκειμένου ο επιθετικός του Πανιωνίου να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με Λιχτενστάιν και Βοσνία στις 23 και 26 Μαρτίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κ21 της Αλβανίας και πρώην παίκτης των Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακού και Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλμπάν Μπούσι, εξήγησε, μιλώντας στην «Panorama Sport», πώς ο 22χρονος σέντερ φορ αποφάσισε να επιλέξει την Εθνική Ελλάδας.

«Επικοινώνησα με τον Ντουρμισάι μετά την απόφασή του να ενταχθεί στην Εθνική Ελλάδας. Μπορούμε να πούμε πως είναι γεγονός αυτό πλέον. Μου είπε: ''κοόυτς το αποφάσισα, θέλω να με συγχωρέσεις''. Δεν μου έδωσε εξήγηση για το ποια ήταν η κατάσταση και γιατί έλαβε αυτή την απόφαση», τόνισε ο Μπούσι που σχολίασε την επιλογή του νεαρού επιθετικού των κυανέρυθρων:

«Έπαιξα 6-7 χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο εκεί. Ελπίζω να έχει την καλύτερη δυνατή καριέρα. Του το εύχομαι από την καρδιά μου. Είναι ένας καλός παίκτης και θεωρώ πως θα κάνει καριέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια