Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουτσοκέρας: «Αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό...»

Ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, Βαγγέλης Κουτσοκέρας, μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τα οφέλη που θα έχει ο Πα...

Ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, Βαγγέλης Κουτσοκέρας, μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τα οφέλη που θα έχει ο Πανιώνιος από αυτά τα ματς.

Ο Κουτσοκέρας ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων»:
«Προερχόμαστε από την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο το Λαύριο και ήταν ιδιαίτερα τονωτική για την ψυχολογία μας και τον στόχο της παραμονής. Είχαμε την μεγαλύτερη παραγωγή του σκορ και στα δυο ημίχρονα για το φετινό πρωτάθλημα, με τους 56 και τους 101 πόντους που σκοράραμε, αλλά αμυντικά δεν είχαμε την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα και είναι δεδομένο ότι εστιάζουμε σ’ αυτό το σημείο του ρυθμού στο παιχνίδι μας.

Στην προσεχή αγωνιστική, παίζουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού που είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, μέχρι τώρα και σίγουρα δεν μπορεί να γίνει σύγκριση δυναμικότητας με την δική μας ομάδα, αλλά τέτοιας μορφής παιχνίδια μπορεί να είναι ωφέλιμα για τον αντίπαλο χαμηλότερου αγωνιστικού επιπέδου, εκτός του αποτελέσματος. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοδική πορεία, διεκδικεί την πρόκριση του στα playoffs της Euroleague και προέρχεται από δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη. Με τον νέο προπονητή του, έχει βελτιωθεί στην πίεση της άμυνας του, ώστε να προκαλεί λάθη στην επίθεση των αντιπάλων του και να έχει εύκολα καλάθια σε πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα αιφνιδιασμό.

Ο Πανιώνιος στοχεύει σε αξιοπρεπή εμφάνιση και ικανοποιητική διάρκεια ανταγωνιστικής απόδοσης, ενώ παράλληλα χρειαζόμαστε τον βαθμό προσαρμογής του ΜακΚι που είναι ο τελευταίος ξένος παίκτης που εντάχθηκε στην ομάδα. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θέλουμε να δουλέψουμε για τον επόμενο, εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο και να έχουμε σαφή συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια