Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καμπερίδης: «Ο Κολοσσός την πίεση, στόχος η νίκη»

Ένα από τα πιο σημαντικά φετινά παιχνίδια του Πανιωνίου είναι αυτό του Σαββάτου κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο, σύμφωνα με τον Γιώργο Καμ...

Ένα από τα πιο σημαντικά φετινά παιχνίδια του Πανιωνίου είναι αυτό του Σαββάτου κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο, σύμφωνα με τον Γιώργο Καμπερίδη.

Αναλυτικά το blog του παίκτη του Ιστορικου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Στην έδρα του Κολοσσού θα παίξουμε έναν ακόμα δύσκολο, εκτός έδρας αγώνα που είναι πολύ σημαντικός για τους γηπεδούχους, λόγω της δυσμενούς βαθμολογικής θέσης που βρίσκονται, αλλά και για τον Πανιώνιο που στοχεύει στην έκτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα κι αν επιτευχθεί, θα προσφέρει μεγάλη βαθμολογική άνεση στον στόχο της παραμονής.

Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι, ίσως, δυσκολότερο απ’ αυτόν που δώσαμε πριν από δυο αγωνιστικές στο Ρέθυμνο, αλλά δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα για την νίκη.

Ουσιαστικά, πριν από την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα με τον Ολυμπιακό, η σκέψη μας είχε στραφεί στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

Γνωρίζουμε ότι ο Κολοσσός θα έχει, ίσως, την τελευταία ευκαιρία του για να διεκδικήσει την παραμονή του και η πίεση του αποτελέσματος θα βρίσκεται στην πλευρά του. Θα είναι σφάλμα να παίξουμε για την υπεράσπιση των οκτώ πόντων από την νίκη του πρώτου γύρου και δεν θα το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια