Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαγεωργίου: «Αξίζαμε τη νίκη, την αφιερώνουμε στη μνήμη της γιαγιάς του Μανιάτη»

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου στάθηκε στο χαρακτήρα και την αντίδραση που έβγαλε ο Πανιώνιος και αφιέρωσε τη νίκη επί της Ξάνθης στην γιαγιά το...

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου στάθηκε στο χαρακτήρα και την αντίδραση που έβγαλε ο Πανιώνιος και αφιέρωσε τη νίκη επί της Ξάνθης στην γιαγιά του Γιάννη Μανιάτη, η οποία έφυγε το Σάββατο (16/3) από τη ζωή.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος άσος του Ιστορικού στην κάμερα της Nova:

«Αξίζαμε τη νίκη. Πιέσαμε πάρα πολύ από το πρώτο λεπτό. Όλα τα παιδιά δεν είχαμε την καλύτερη ψυχολογία λόγω της βαριάς ήττας στο Αγρίνιο, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και βγάλαμε αντίδραση. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλο το team. Πραγματικά, σε όλη την οικογένεια του Πανιωνίου. Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στη μνήμη της γιαγιάς του Γιάννη Μανιάτη, που έφυγε χθες. Συγχαρητήρια στο παιδί γιατί αγωνίστηκε και έδωσε τα πάντα για την ομάδα. Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός.

Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και νομίζω ότι σήμερα όλα τα παιδιά έδωσαν το 100%. Όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα σε κάθε φάση. Δεν δώσαμε το δικαίωμα στην Ξάνθη να νομίζω ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το ματς και για αυτό το πήραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια