Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, να έχουμε ανάλογη συνέχεια»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου, Βασίλη Φραγκιά για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ιστορικού στην 19η αγωνιστική της Ba...

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου, Βασίλη Φραγκιά για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ιστορικού στην 19η αγωνιστική της Basket League, με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια ανατροπής του σκορ, όταν χάναμε και με διαφορά 13 πόντων, αλλά νικήσαμε γιατί είχαμε πίστη στο πλάνο μας και στους εαυτούς μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί παρά τα λάθη που έγιναν, κράτησαν ψηλά την αυτοπεποίθηση τους και δεν σκέφτηκαν την ήττα σε κανένα σημείο του αγώνα. Υπολογίζαμε και ποντάραμε στην κόπωση του Μπάρτ που ήταν εξαιρετικός στην επίθεση σε πολλά σημεία του αγώνα.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα στην διεκδίκηση της παραμονής του Πανιωνίου. Επαναλαμβάνω ότι δεν αξίζει στον Πανιώνιο και την ιστορία του να παίζει για την παραμονή του, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να ανταποκριθούμε μόνο θετικά.

Οι νίκες με το Λαύριο και στο Ρέθυμνο βελτιώνουν την ψυχολογία της ομάδας, συνολικά και ατομικά, αλλά θα πρέπει να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια