Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πρώτος αγώνας "ζωής ή θανάτου" με τρεις νέες συνθήκες»

Η αναγκαιότητα της τέταρτης νίκης για τον Πανιώνιο στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο για την 17η αγωνιστική της Basket League, είναι ...

Η αναγκαιότητα της τέταρτης νίκης για τον Πανιώνιο στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο για την 17η αγωνιστική της Basket League, είναι η μέγιστη, ύστερα από το σερί των 8 ηττών, πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος και ενόψει της επανέναρξης του, ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας τονίζει ότι η ομάδα είναι έτοιμη να προσαρμοσθεί και να ανταπεξέλθει σε τρείς νέες συνθήκες.

Την νέα έδρα του γηπέδου «Σοφία Μπεφόν», την επάνοδο του Βασίλη Φραγκιά στην θέση του πρώτου προπονητή και την προσθήκη δυο ξένων παικτών που ολοκλήρωσαν και τις αλλαγές του δεύτερου γύρου στο φετινό πρωτάθλημα.

«Προερχόμαστε από έναν μήνα διακοπής του πρωταθλήματος, όπως και όλες οι ομάδες, αλλά με την διαφορά ότι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στον πάγκο, με την επάνοδο του Βασίλη Φραγκιά, την αλλαγή έδρας και την αντικατάσταση δυο ξένων παικτών. Πιστεύω ότι ο χρόνος κύλησε υπέρ μας και στις τρεις αλλαγές, γιατί μας έδωσε την δυνατότητα να αλλάξουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας, να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου και στην ένταξη δυο παικτών που θα ενισχύσουν την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Είναι δεδομένο και αυτονόητο ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αρχίζει να δίνει αγώνες «ζωής ή θανάτου» και πρέπει να διαχειριστεί την όποια πίεση υφιστάμεθα όλοι στην ομάδα για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Η αρχή γίνεται από το παιχνίδι με το Λαύριο που είναι μια φύσιν επιθετική ομάδα με καλούς χειριστές της μπάλας και ικανούς σκόρερ, τους Νίξον, Λάμπ, Ινγκλις και Μπιούφορντ. Στις θέσεις των ψηλών είναι οι Κακλαμανάκης, Μιλόσεβιτς και ο νέος ξένος σέντερ, Ουϊτι. Το Λαύριο προηγείται μίας νίκης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αλλά το δυναμικό των παικτών είναι ανταγωνιστικό και έχει τον ίδιο προπονητή επί σειρά ετών.

Η άμυνα είναι το πρώτο και βασικό ζητούμενο του αγώνα και πρέπει να υπάρχει αποτελεσματικότητα από την διάθεση και το πάθος των παικτών να αποδείξουν ότι θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια