Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απογοητεύουν και δύσκολα θα τους ξαναδούμε!

Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Πανιώνιος γνώρισε πολύ βαριά ήττα, με την ομάδα να έχει αρκετούς αρνητικούς πρωταγωνιστές. Δύο εξ' α...

Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Πανιώνιος γνώρισε πολύ βαριά ήττα, με την ομάδα να έχει αρκετούς αρνητικούς πρωταγωνιστές.

Δύο εξ' αυτών ήταν οι Φίλιπ Μανοΐλοβιτς και Μίλαν Κότσιτς, οι οποίοι συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις και πλέον η απογοήτευση προς το πρόσωπο τους είναι έκδηλη στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρώτος, ο οποίος αποκτήθηκε το Καλοκαίρι από την Χετάφε με την μορφή δανεισμού, ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, έπαιξε ως βασικός με επιτυχία στα πρώτα παιχνίδια, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μετά τον τραυματισμό που είχε, επανήλθε ο Κότνικ κάτω από την εστία και έκτοτε όποτε κλήθηκε να ξαναπαίξει ο Σέρβος δεν ήταν καλός. Έκανε πολλά λάθη, δεν έδειξε σταθερότητα και φέρει ευθύνη σε κάποια τέρματα που έχει δεχτεί η ομάδα, με αποκορύφωμα την τραγική εμφάνισή του στο Αγρίνιο, όπου και αντικαταστάθηκε στο 53'.

Έτσι, το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Νέα Σμύρνη και μετά το Καλοκαίρι μάλλον θεωρείται... ανύπαρκτο! Η επιστροφή του στην Χετάφε μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού μοιάζει δεδομένη.

Όσον αφορά τον Κότσιτς τώρα. Ο Σλοβένος μπακ αποτέλεσε επιλογή του Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος τον στήριζε απόλυτα. Όσον βρισκόταν ο Γάλλος στον πάγκο του Πανιωνίου ο Κότσιτς δεν... έβγαινε απο την ενδεκάδα, παρά το γεγονός πως έδειχνε μέτρια εικόνα.

Μετά την αποχώρηση του Ανιγκό, ο Σλοβένος έχασε την θέση του, όμως όποτε χρειάστηκε να αγωνιστεί ξανά -λόγω τραυματισμού του Σαραμαντά- συνέχιζε τις κάτω του μετρίου αποδόσεις του, με εξαίρεση τον αγώνα Κυπέλλου της Τούμπας.

Η αδικαιολόγητη αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν το... αποκορύφωμα και δεν αποκλείεται να μην τον ξαναδούμε έως το φινάλε της σεζόν.  Κόντρα στην Ξάνθη δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Μασούρας πλέον ανεβάζει ρυθμούς, ο Ρέντζας βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ενώ και ο Σαραμαντάς είναι πιθανό να υπολογίζεται από την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι, μόνο σε περίπτωση νέων τραυματισμών θα δούμε ξανά τον Κότσιτς να παίρνει θέση στο σχήμα του Πανιωνίου...

Φυσικά, το να συνεχίσει και τη νέα σεζον στην ομάδα ο Σλοβένος συγκεντρώνει ελάχιστες, για να μην πούμε μηδαμινές πιθανότητες!

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια