Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε τον βαθμό ο Ιστορικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Με την ισοπαλία έφυγε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Ιστορικός, όπου έμεινε στο 1-1 με τον γηπεδούχο Άρη, ο οποίος προερχόταν ...

Με την ισοπαλία έφυγε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Ιστορικός, όπου έμεινε στο 1-1 με τον γηπεδούχο Άρη, ο οποίος προερχόταν από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων. 

Οι κυανέρυθροι βρέθηκαν να παίζουν με παίκτη παραπάνω, μετά την δικαιολογημένη αποβολή του Μπάσα για το δολοφονικό μαρκάρισμα του πάνω στον Μαξίμοβιτς και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους βρέθηκαν και πίσω στο σκορ μετά τον λάθος υπολογισμό του Κόντικ.

Η ομάδα του Μάντζιου, όμως, έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με γκολ του Τσιλούλη και αν υπήρχε καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά στην τελική πάσα, τότε θα μπορούσε να πάρει και το "διπλό".

Πλέον ο Πανιώνιος ανέβηκε στους 23 βαθμούς και πήρε ανάσα εν όψει της συνέχεια.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ιστορικού να ανταποδίδουν τον χειροκρότημα στους περίπου 100 οπαδούς της ομάδας που έκαναν το ταξίδι και έδωσαν βροντερό "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου.

Το παιχνίδι

Στο 10ο λεπτό ο Μπάσα έκανε ένα αντιαθλητικό και... τρομακτικό τάκλιν στον Μαξίμοβιτς, καθώς τον βρήκε με τις τάπες στο καλάμι. Με αποτέλεσμα ο παίκτης του Πανιωνίου να τραυματίζεται σοβαρά και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή (μπήκε στην θέση του ο Άρτσε). Φυσικά ο Αλβανός μέσος του Άρη είδε την δικαιολογημένη κόκκινη κάρτα.

Στα επόμενα λεπτά ο Άρης έδωσε περισσότερο χώρο στον Ιστορικό, έχοντας και παίκτη λιγότερο, με την ομάδα του Μάντζιου να κερδίζει μέτρα, όμως δεν μπορούσε να βρει εύκολα χώρους.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία στο 30', όταν ο Κότνικ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Λάρσαν, ενώ στο 41' ήταν η σειρά του Πανιωνίου να απειλήσει, με το εξαιρετικό σουτ του Ντουρμισάι να διώχνει εντυπωσιακά ο Κουέστα.

Η "επανάληψη ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Ιστορικό. Στο 48' ο Ματίγια εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω και αριστερά από την περιοχή, ο Κότνικ έκανε πολύ κακό υπολογισμό της φάσης και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του.

Ο Πανιώνιος στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε σχετικά γρήγορα. Στο 56' ο Μακρύλλος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Τσιλούλη μέσα στην περιοχή, ο οποίος κοντρολάρει, σουτάρει υπέροχα και ισοφάρισε σε 1-1!

Οι κυανέρυθροι στα επόμενα λεπτά έλεγχαν το παιχνίδι, έχοντας την κατοχή της μπάλας και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προσέχει κυρίως την άμυνα της.

Ο αγώνας δεν είχε μεγάλες φάσεις, με τον Πανιώνιο να έχει στην κατοχή του την μπάλα σε μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλάζοντας πολλές πάσες, όμως έλειπε η καλή τελική ενέργεια.

Τελικό σκορ 1-1 και σημαντικός βαθμός για τον Ιστορικό.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης, Ρόουζ, Δεληζήσης (68' λ.τρ. Φετφατζίδης), Κόρχουτ, Ματίγια, Μπάσα, Γκαρσία (64' Βέλεθ), Λάρσον, Ντιγκινί, Τόνσο (77' Μαρτίνες)

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κότσιτς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (14' λ.τρ. Αρτσε), Μακρύλλος, Τσιλούλης (87' Καμαρά), Σιντί Αλί (80' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια