Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συγχαρητήρια και... προσγείωση από Μάντζιο

Ο Ιστορικός πήρε μία σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και άπαντες στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα...

Ο Ιστορικός πήρε μία σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και άπαντες στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα και κυρίως από το πάθος της ομάδας στο εν λόγω ματς.

Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του Άκη Μάντζιου προς τους παίκτες του, δίνοντας τους συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν, όμως παράλληλα επιχείρησε να τους προσγειώσει, ζητώντας τους να έχουν πλέον το μυαλό τους στο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (9/2) με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ιστορικού έδωσε "συγχαρητήρια για την προσπάθεια, τη θέληση και το πάθος" που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, δίνοντας τους και τα εύσημα που "δεν παράτησαν το ματς έως το τέλος".

Παράλληλα τους είπε: "...το ξεχνάμε από εχθές κιόλας και το μυαλό όλων μας είναι μόνο στον Απόλλωνα, το οποίο θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο".

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Πέμπτης (7/2) περιλάμβανε αποθεραπεία, ενώ μετά την προπόνηση της Παρασκευής (8/2) θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια