Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρα και εγώ κάρτα στην Τούμπα...

Ο Εμμανουήλ Σκουλάς ήταν ο μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς Κυπέλλου του Ιστορικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Έλληνας διαιτη...

Ο Εμμανουήλ Σκουλάς ήταν ο μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς Κυπέλλου του Ιστορικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Έλληνας διαιτητής έδωσε... ρεσιτάλ διαιτησίας στο εν λόγω παιχνίδι, προσθέτοντας το όνομα του στις μαύρες σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ρέφερι από την ΕΠΣ Θεσσαλίας τα έκανε κυριολεκτικά μαντάρα στην Τούμπα και προκάλεσε δικαιολογημένα την οργή και την εξαγρίωση των παικτών και των ανθρώπων του Πανιωνίου.

Τα λάθη του Σκουλά ήταν μεγάλα, ολοφάνερα και έκριναν σε τεράστιο βαθμό τον αγώνα και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι έντονες αντιδράσεις των παικτών και των ανθρώπων του Πανιωνίου μπορεί να έχουν επικεντρωθεί κυρίως στη φάση του πέναλτι στο 117' της παράτασης, αλλά η συγκεκριμένη διαιτησία σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα εχθρική προς τους κυανέρυθρους, γεμίζοντας με κίτρινες κάρτες τους ποδοσφαιριστές του Μάντζιου.

Ο ΠΑΟΚ συνολικά έκανε 17 φάουλ, εκ των οποίων τα 4 ήταν επικίνδυνα, με τον Σκουλά να δίνει όλες και όλες 4 κίτρινες κάρτες. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Πανιωνίου έκαναν λιγότερα φάουλ, συνολικά 16, εκ των οποίων τα 2 ήταν επικίνδυνα. Πόσες κάρτες έδωσε ο ρέφερι από την ΕΠΣ Θεσσαλίας στους κυανέρυθρους; 11 κίτρινες και μία κόκκινη, στον Μανθάτη στη φάση του πέναλτι.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο Κόρμπος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις πολλές κίτρινες κάρτες που δέχθηκε η ομάδα, αποκαλύπτοντας και ένα περιστατικό ανάμεσα στον Σκουλά και τον Μπανανά. «Ο διαιτητής πήγε στον Μπανανά και του έδειξε κίτρινη κάρτα και του είπε ότι ήταν ο μόνος που δεν έχει κίτρινη κάρτα», είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Πανιωνίου…

Συνοψίζοντας, πραγματικά ο Σκουλάς έδωσε... ρεσιτάλ διαιτησίας, με το ερώτημα όλων πλέον στον Πανιώνιο να είναι ένα: "Ποιος δεν πήρε κάρτα στην Τούμπα;"!

Μάλιστα, έχει ήδη δημιουργηθεί μία σχετική σελίδα στο facebook, η οποία έχει ως ονομασία: "Πήρα και εγώ κίτρινη στην Τούμπα!" και φυσικά αποτυπώνει όσα έγιναν από την φοβερό και τρομερό Έλληνα διαιτητή!

Δεν υπάρχουν σχόλια