Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος «γεννάει» πρωταγωνιστές!

Ανέκαθεν τα ποδοσφαιρικά... φυτώρια του Πανιωνίου έβγαζαν σπουδαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεχώριζαν, πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα...

Ανέκαθεν τα ποδοσφαιρικά... φυτώρια του Πανιωνίου έβγαζαν σπουδαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεχώριζαν, πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα, με την κυανέρυθρη φανέλα.

Αυτό συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα. Η δουλειά που γίνεται (και) τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του Ιστορικού είναι εξαιρετική, με τους Φιόρι Ντουρμισάι και Δημήτρη Σταυρόπουλο να αποτελούν πλέον όχι απλά ενεργά και βασικά μέλη της πρώτης ομάδας, αλλά και ποδοσφαιριστές που παίρνουν τον... ρόλο του πρωταγωνιστή!

Δύο ακόμη παίκτες που βρίσκονται στην ανδρική ομάδα του Ιστορικού και έχουν όλες τις προδιαγραφές για να γίνουν βασικά στελέχη Πανιωνίου στο προσεχές μέλλον είναι οι Γιάννης Οικονομίδης και Αντώνης Μίκο.

Αμφότεροι ανδρώθηκαν στις ακαδημίες του Ιστορικού (με προπονητή τα τελευταία χρόνια τον Δημήτρη Κοροπούλη), ξεχώρισαν με το... καλημέρα και χωρίς χρονοτριβές έγιναν επαγγελματίες με την κυανέρυθρη φανέλα.

Πάμε να δούμε κάποια στοιχεία για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέσω των κυανέρυθρων Ακαδημιών προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου:

Φιόρι Ντουρμισάι: Έτος γέννησης 1996. Εντοπίστηκε από στο τμήμα σκάουτινγκ του Πανιωνίου (Έβανς Παυλόπουλος) στη Ρόδο, αποκτήθηκε από τον Ιστορικό και αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων τη περίοδο 2013 - 2014 έχοντας 25 συμμετοχές και 20 τέρματα (προπονητής Τερεζόπουλος). Την επόμενη χρονιά έκανε προπόνηση με την πρώτη ομάδα και όταν έμενε εκτός αποστολής αγωνιζόταν με την Κ20. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός με επιτυχία σε Καλλιθέα και Λαμία, πριν επιστρέψει και... μονιμοποιηθεί στον Πανιώνιο! Φέτος ο "Ντούρμι" μετράει έως τώρα 23 συμμετοχές και 10 γκολ σε Σούπερ Λιγκ και Κύπελλο.

Δημήτρης Σταυρόπουλος: Έτος γέννησης 1997. Προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου όπου αγωνίστηκε ως αρχηγός της ομάδας Νέων του Πανιωνίου τις περιόδους 2014 - 2015, 2015 - 2016 & 2016 - 2017. Αγωνίστηκε σε 60 παιχνίδια σημειώνοντας 10 τέρματα. Ο δυναμικός στόπερ το 2017 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, ενώ την φετινή σεζόν μετράει έως τώρα 13 συμμετοχές και δύο γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Γιάννης Οικονομίδης: Έτος γέννησης 1998. Μέσω του τμήματος σκάουτινγκ του Ιστορικού ήρθε στην Κ17 του Πανιωνίου από τον Αθηναϊκό και αγωνίστηκε ως αρχηγός της Κ20 τις περιόδους 2015 - 2016, 2016 - 2017 & 2017 - 2018 , έχοντας 55 συμμετοχές και 15 τέρματα. Ο ταλαντούχος μέσος από την περασμένη σεζόν (2017 - 18) πήρε παιχνίδια στην πρώτη ομάδα, ενώ φέτος μετράει ήδη 19 συμμετοχές σε Σούπερ Λιγκ και Κύπελλο.

Αντώνης Μίκο: Έτος γέννησης 2000. Αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ Καλυβίων, μέσω του τμήματος σκάουτινγκ του Πανιωνίου και αρχικά έπαιξε στην Κ17 του Ιστορικού. Αγωνίζεται ως βασικός στην ομάδα Νέων τα τελευταία δύο χρόνια σημειώνοντας 7 τέρματα. O νεαρός στόπερ φέτος στο ματς με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λιγκ, ενώ έχει παίξει ήδη σε δύο ματς Κυπέλλου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια