Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο»

Εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη και την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα τη...

Εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη και την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στον κόσμο για την στήριξη του.

Παράλληλα, τόνισε πως η ψυχολογία της ομάδας αλλάζει προς το καλύτερο, ενώ αναφέρθηκε και για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (27/2).

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε μία μεγάλη νίκη, κάτω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Παρουσιαστήκαμε πολύ διαβασμένοι, σκοράραμε στην πρώτη μας ευκαιρία και φέραμε το ματς στα μέτρα μας. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε περισσότερο κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κινδυνέψαμε σε καμία περίπτωση στο ματς. Κάναμε το 2-0 και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και ένα τρίτο. Ξανά συγχαρητήρια στα παιδια και στον κόσμο που μας βοήθησε. Ετοιμαζόμαστε τώρα για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για το αν αλλάζει η ψυχολογία: "Σίγουρα η ψυχολογία αλλάζει. Τώρα φέρνουμε σε μία ισορροπία μετά από τα δύσκολα και συνεχή παιχνίδια του Ιανουαρίου, Η ομάδα είναι πολύ βελτιωμένη, με εξαιρεση το ματς με τον Απόλλωνα. Τα νέα παιδιά που ήρθαν μας βοήθησαν, τα ξέραμε, ξέρουν το πρωτάθλημα και ξέραμε τι θα μας δώσουν. Όταν είναι απόλυτα έτοιμοι θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο".

Για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: "Ο στόχος παραμένει η πρόκριση. Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να διεκδικούμε και τους δύο στόχους. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και στο Κύπελλο έχουμε την πρώτη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα και καλό ρόστερ, θα δώσουμε την μάχη μας και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την πρόκριση στη Νέα Σμύρνη".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια