Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Judo : Πολλές επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (photo)

Πολλές ήταν οι επιτυχίες και οι διακρίσεις για το τμήμα Τζούντο του Ιστορικού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο που έγινε στην Λάρισα (2-...

Πολλές ήταν οι επιτυχίες και οι διακρίσεις για το τμήμα Τζούντο του Ιστορικού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο που έγινε στην Λάρισα (2-3/19). Ακόμα μια φορά το εν λόγω κυανέρυθρο τμήμα μας έκανε περίφανους, σκορπώντας πολλά χαμόγελα και συγκινήσεις στους φίλους του Ιστορικού.

Πιο αναλυτικά την 1η μέρα με Αργυρό μετάλλιο για την Αλατζά Δέσποινα-48κ Κορασίδων Β, Χάλκινο για την Δαγιακίδη Δάφνη-48κ Κορασιδων Β, Χάλκινο για την Δασκοπούλου Ελένη στις Νεάνιδες, 5η θέση για την Λαζίδη Άννα στις Κορασίδες Β, επίσης ο Τσακίρης Δημήτρης 2 νίκες στα 73κ Εφήβων. Συμμετοχή για τους Έφηβους-Νέους-Παίδες Β Στελλάκη Λούκη, Στελλάκη Παναγή στα 73κ, Καστρινέλλη Παναγιώτη και Τσορπατζίδη Αλέξανδρο, όπου δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα.




Οι Επιτυχιες συνεχίστηκαν και την 2η μέρα με Χρυσό για τον Κοντοκώστα Νίκου στα 34κ Νέων-Ανδρών, Αργυρό για τον Σοπιλίδη Φάνη στα 34κ Παίδων Α , Χάλκινο για τον Κατσίφα Θανάση στα 46κ Παιδων Α,  Χάλκινο για τον Θάνο Αρβανίτη Νέων-Ανδρών στα 73κ, Αργυρό για τον Αλεξίου Μιχαήλ στα 42κ Παιδων Α. Το τμήμα πήρε 18 νίκες για τη κατάκτηση των μεταλλίων.




Συνολικά ο Ιστορικός κατέκτησε 8 μετάλλια 1 Χρυσό 3 Αργυρά και 4 Χάλκινα. Η μεγαλύτερη επιτυχία στο σύνολο ήταν 2η Πανελληνια θεση στους Παιδες Α με 1-2-1.




Αξίζουν πολλά συχαρητήρια σε παράγοντες, προπονητές, αθλητές και γονείς και ευχόμαστε να μας χαρίζουν πάντα επιτυχίες.

Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός


Δεν υπάρχουν σχόλια