Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν θα μας τρελάνετε κιόλας...

Μετά τον αγώνα του "Κλεάνθης Βικελίδης" βλέπουμε να γίνεται μία προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων πως ο Άρης αδικήθηκε από την ...

Μετά τον αγώνα του "Κλεάνθης Βικελίδης" βλέπουμε να γίνεται μία προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων πως ο Άρης αδικήθηκε από την διαιτησία στο ματς με τον Πανιώνιο. Κυρίως αυτή η προσπάθεια έρχεται από δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης...

Κάποιοι λοιπόν προσπαθούν να χαρακτηρίσουν άδικη την ισοπαλία, τονίζοντας πως ο Κουτσιαύτης ευνόησε τους κυανέρυθρους...

Για να μην τρελαθούμε, όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

*Στο 9ο λεπτό, σε εκτέλεση κόρνερ του Πανιωνίου, ο Ντουρμισάι δέχεται παρατεταμένο κράτημα μέσα στην περιοχή από τον Μπάσα, ο οποίος στο τέλος τον ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκάθαρα πέναλτι, που ο διαιτητής δεν το δίνει!

*Για την φάση της αποβολής του Αλβανού μέσου δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω απ' όσα έδειξε ο τηλεοπτικός φακός. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η εικόνα μιλάει από μόνη της και το δολοφονικό τάκλιν του Μπάσα στον Μαξίμοβιτς δικαίως του απέφερε την κόκκινη κάρτα.

*Στο 48', στην φάση που άνοιξε το σκορ ο Άρης, ο Κουτσιαύτης έδωσε φάουλ, το οποίο είδε μόνο εκείνος. Η μπάλα είναι στον αέρα, ο Τσιλούλης με τον αντίπαλο του πάνε ώμο σε ώμο προς την πορεία της, όμως ο διαιτητής ανακάλυψε φάουλ υπέρ του Άρη. Από αυτό το φάουλ ήρθε και το γκολ των γηπεδούχων.

*Στην φάση του τέρματος του Τσιλούλη, οι "κίτρινοι" διαμαρτύρονται για χέρι στο κοντρόλ του Έλληνα επιθετικού. Μία φάση που από την κάμερα που βρίσκεται δίπλα από την εστία του Άρη δείχνει πως η μπάλα σταμάτησε στο στήθος του παίκτη του Πανιωνίου και όχι στο χέρι του. Όπως και να έχει η εν λόγω φάση και με "γυμνό" μάτι φάνηκε καθαρή και μόλις σήκωσαν τα χέρια δύο παίκτες του Άρη έφεραν διαμαρτυρίες από τον κόσμο και από τον κόσμο στο γήπεδο.

*Και πάμε στην φάση του 86'. Στον Άρη διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Μακρύλλου στην περιοχή του Πανιωνίου, με τον παίκτη του Ιστορικού όμως ξεκάθαρα να έχει κολλήσει το χέρι στο σώμα του και μάλιστα την στιγμή της σέντρας είχε γυρίσει το πρόσωπο του προς την αντίθετη μεριά. Κάτι που σημαίνει πως δεν είχε καν εικόνα το που πήγαινε η μπάλα, αρά δεν προσπάθησε να την σταματήσει κιόλας με το χέρι, όπως υποστηρίζουν στον Άρη. Το βασικό, όμως, σε τέτοιες φάσεις είναι πως ο Μακρύλλος έχει προλάβει και έχει κολλήσει το χέρι στο σώμα του.

Με λίγα λόγια ο Άρης όχι απλά αδικήθηκε από την διαιτησία, αλλά ευνοήθηκε και σε αρκετές φάσεις...

Δεν είχαμε σκοπό να προχωρήσουμε σε αυτό το άρθρο, αλλά δεν γίνεται να αφήνουμε αναπάντητα τα... μεθοδευμένα άρθρα περί δήθεν αδικίας του Άρη και εύνοιας του Πανιωνίου από τον Κουτσιαύτη!

Ο Πανιώνιος κύριοι έχει φωνή και μέσα από τα panionianea.gr θα ακούγεται!

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια