Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Δείξαμε χαρακτήρα, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού, Άκης Μάντζιος, στη συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης, μετά τη σημαντική νίκη του Πανιωνίου ε...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού, Άκης Μάντζιος, στη συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης, μετά τη σημαντική νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Για το παιχνίδι: "Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ήταν μία νίκη ψυχολογίας, σημαντική για το δεύτερο ματς και έδειξε τον χαρακτήρα της ομάδας μας. Δεν το παρατήσαμε το ματς, βγάλαμε πάθος και ένταση και έτσι κάναμε την ανατροπή. Το δεύτερο παιχνίδι σίγουρα θα είναι διαφορετικά και πιο δύσκολο. Ξεκούραση τώρα δύο μέρες γιατί έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπου τα ίδια παιδιά ξανά θα παίξουν. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αλλάζουμε παικτες στα ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μας, που παίζουν συνεχώς. Συνεχίζουμε Η ομάδα έχει χαρακτήρα. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Κάποιες φορές βγαίνουν τα παιχνίδια, κάποια όχι".

Για την ενίσχυση με Μασούρα, Μαξίμοβιτς: "Σίγουρα θα μας κάνει πιο εύκολη την δουλειά, γιατί θα πάρουν ανάσες παιδιά που παίζουν συνεχώς. Είναι πολύ σημαντικό αυτό".

Για το αν του θύμισε αυτο το ματς το παιχνίδι του 1998 για το Κύπελλο (σαν παίκτης τότε) ξανά ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη (νίκη 1-0 στο 90'): "Έχει πολλά κοινά η αλήθεια είναι. Άλλες εποχές βέβαια τώρα, αλλά ίσως είναι κάποια σημάδια όπως και τότε. Διαφορετικό βέβαια το 2-1 από το 1-0, αλλά είναι σημαντική νίκη. Τον Πανιώνιο πάντα τον ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου. Όταν έρθει ο επαναληπτικός θα δώσουμε όλοι ότι μπορούμε, σε ένα δύσκολο παιχνίδι για να φέρουμε την πρόκριση στη Νέα Σμύρνη".

Για την απόδοση των Μασούρα, Μαξίμοβιτς: "Προσπάθησαν, με λίγες προπονήσεις, βέβαια ο Μασούρας είχε πολλές προπονήσεις στην πρώην ομάδα του, ο Μαξίμοβιτς ήταν λιγο πιο πίσω. Είναι καλοί παίκτες, όπως και ο Άρτσε και θα βοηθήσουν σίγουρα την ομάδα".

Για το αν τον απασχολεί ο κακός αγωνιστικός χώρος και οι δύσκολες συνθήκες στο ματς: "Μας απασχολεί φυσικά. Παίζουμε και νωρίς Σάββατο, όχι Κυριακή. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις".

Για την βελτίωση της ομάδας μετά το 0-1: "Σίγουρα είναι και ψυχολογίας το θέμα. Έδωσαν ενέργεια και οι αλλαγές, ο Σπιριντόνοβιτς, ο Μαξίμοβιτς και ο Καμαρά μετά. Στη συνέχεια πατούσαμε καλά και η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Κερδίσαμε το πρώτο ημίχρονο και έχουμε και ένα δεύτερο ημίχρονο σε 15-20 μέρες".

Για τον επαναληπτικό αγώνα: "Είναι δύσκολο, τι να λέμε. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλο ρόστερ, όσο αξίζει ο Ολιβέιρα είναι 3 φορές το δικό μας μπάτζετ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και το γνωρίζουμε καλά".

Για την βελτίωση της ομάδας: "Όταν έξι μήνες είσαι διαφορετικός δεν αλλάζουν όλα εύκολα τόσο γρήγορα. Η ομάδα έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι".



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια