Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στίβος: Πολλές διακρίσεις για τον Ιστορικό στην Ετήσια Βράβευση του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΔΑ

Η Ετήσια Βράβευση των καλύτερων αθλητών - τριών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη...

Η Ετήσια Βράβευση των καλύτερων αθλητών - τριών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019
στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου (Αλέκου Παναγούλη 13 - Ασπρόπυργος)
και ώρα 6.00μ.μ.

Θα βραβευθούν αθλητές - τριες που κατέκτησαν μετάλλια στα περυσινά Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών και ανήκουν σε Σωματεία των περιοχών αυτών.
Για πρώτη χρονιά φέτος θα βραβευθούν και οι αθλητές - τριες που πρώτευσαν στους δύο Ομίλους της ΕΑΣ μας στο Διασυλλογικό Αγώνα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β΄ (Α΄ και Β΄ αγώνας).

Είναι μια εκδήλωση που φέτος πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά και για ακόμα μια φορά Κάθε χρόνο στην οποιαδήποτε διοργάνωση το τμήμα Στίβου του Ιστορικού μας κάνει περήφανους, αφού αθλητές - τριες, προπονητές, γονείς και παράγοντες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και συνέχεια πέρνουμε πολύ σπουδαίες διακρίσεις - μετάλλια.

Έτσι και φέτος πάρα πολλοί αθλητές - τριες του Ιστορικού θα βραβευτούν για τις διακρίσεις - μετάλλια που πήραν την περσινή σεζόν.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια (κάτι που έχει ξεκινήσει να γίνεται) και την φετινή σεζόν.

Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια