Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δώνης: «Ήμασταν ανύπαρκτοι επιθετικά...»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης,στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο στη Ν...

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης,στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Για το παιχνίδι: "Μπορώ να πω ότι σε γενική εικόνα του παιχνιδιού ήμασταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Είχαμε καλή κυκλοφορία και διάθεση στην αρχή, είχαμε μπει καλά στο ματς. Δυστυχώς όλα αυτά ήταν καλά έως 20 μέτρα από την αντίπαλη εστία. Δεν φέραμε καλά την μπάλα στην περιοχή του Πανιωνίου. Στην φάση που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ δεν συμπεριφερθήκαμε καλά, δεν κόψαμε την φάση όταν έπρεπε. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα το ματς είχε την ίδια εικόνα. Ο Πανιώνιος ήταν καλά οργανωμένος ευτύχισε με μία στημένη φάση να βάλει και δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη. Είμαστε προβληματισμένοι όσον αφορά την επιθετική μας λειτουργία".

Για την εικόνα της ομάδας του ότι δεν έδειξε πάθος: "Ήταν λίγο περίεργο το ματς, έγινε γρήγορα το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε πιο δύσκολο ματς. Όταν είσαι δύο γκολ πίσω υπάρχει απογοήτευση και αυτό επηρεάζει τον τρόπο παιχνιδιού μας".

Για την διαιτησία και αν σέβεται την ομάδα του: "Δεν θα μπω στην διαδικασία να μιλήσω για την διαιτησία, είναι κάτι που δεν το κάνω...".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια