Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΑΕ: "Αστείες δικαιολογίες και κοροϊδία από την Αστυνομία"

Στην ευθύνη της Αστυνομίας για τα όσα έγιναν με τους οργανωμένους οπαδούς του Ιστορικού, που εμποδιστηκαν από το να βρεθούν στο "Κα...

Στην ευθύνη της Αστυνομίας για τα όσα έγιναν με τους οργανωμένους οπαδούς του Ιστορικού, που εμποδιστηκαν από το να βρεθούν στο "Καραϊσκάκη", στέκεται η κυανέρυθρη ΠΑΕ, με ανακοίνωσή που εξέδωσε.

Αναλυτικά:


"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είχε κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ούτως ώστε να διασφαλίσει την παρουσία των οργανωμένων οπαδών της στο Καραϊσκάκη. Άλλωστε αυτή ήταν και η συμφωνία των δυο ομάδων. Για ανταλλαγή εισιτηρίων.

Ομως ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η αστυνομία εγγυήθηκε την ασφάλεια 1.000 αντιπάλων οπαδών, ξαφνικά απόψε δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο για 300-400 οπαδούς μας. Με αστείες δικαιολογίες ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες δυνάμεις. Το θεωρούμε κοροϊδια καθώς διμοιρίες ξαφνικά βρέθηκαν αλλά για να σταματήσουν τον κόσμο μας στο Παλαιό Φάληρο, ενώ τα ΜΑΤ δεν συνόδεψαν την αποστολή μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει ανοίξει τις πόρτες του σταδίου της Νέας Σμύρνης και υποδέχεται τους αντιπάλους οπαδούς μέσα σε φίλαθλο πνεύμα. Η δε συμπεριφορά των δικών μας φιλάθλων είναι υποδειγματική. Για ποιο λόγο η Αστυνομία λοιπόν εξαντλεί την αυστηρότητα της στους δικούς μας οπαδούς, όπως έκανε περσυ στο Αγρίνιο και φέτος στο Καραϊσκάκη;

Εμεις δηλώνουμε ότι λόγω αυτής ακριβώς της στάσης της αστυνομίας δεν θα χορηγούμε πλέον εισιτήρια στις αντίπαλες ομάδες καθώς ουσιαστικά δεν υπάρχει ανταλλαγή εισιτηρίων."

Δεν υπάρχουν σχόλια