Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Κατέστρεψαν το όνειρο μας κάποιοι υπάλληλοι, το πέναλτι δεν το έδινε ούτε ο Σαββίδης!»

Ξέσπασε (και με το δίκιο του) o Χρήστος Δάρας, με αφορμή τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την τραγική διαιτησία του Σκουλά,...

Ξέσπασε (και με το δίκιο του) o Χρήστος Δάρας, με αφορμή τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την τραγική διαιτησία του Σκουλά, που στέρησε την πρόκριση από τον Ιστορικό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος μίλησε για τις αποφάσεις του διαιτητή και στα τρία γκολ που δέχτηκε η ομάδα, στις ατελείωτες κίτρινες κάρτες που έδειξε στους παίκτες του Ιστορικού, αλλά και στα διαφυγόντα κέρδη που έχουν οι κυανέρυθροι με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση του Κόρμπου να μαζέψει την ομάδα και να μη συνεχίσουν μετά από τη σέντρα του τρίτου γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε με τον δικό του τρόπο την άσεμνη συμπεριφορά του Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Δάρας στην ιστοσελίδα sportdog:

"Μιλάω ως Δάρας τώρα, 30 χρόνια γιατρός, στους πάγκους και στο ποδόσφαιρο, και μετά ως πρόεδρος του Πανιωνίου. Νομίζω, όπως είδε όλη η Ελλάδα χθες, η ομάδα μου στάθηκε όχι απλά στο ύψος των περιστάσεων αλλά πολύ καλύτερα από ο,τι περίμεναν όλοι. Από εκεί και πέρα, το όνειρο των παικτών και της διοίκησης το κατέστρεψαν κάποιοι υπάλληλοι που φέρουν τον τίτλο του άρχοντα σε έναν αγώνα. Οι οποίοι είναι υπάλληλοι άλλων υπαλλήλων, υψηλόβαθμων, με μισθούς μεγαλύτερους από εκείνον του πρωθυπουργού. Τους οποίους, δυστυχώς, πληρώνουμε εμείς οι ομάδες για να καταστρέφουν τα όνειρα και να παίρνουν το ψωμί των παικτών, όπως έγινε με την ομάδα μου στο χθεσινό παιχνίδι", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Έβγαλε 11 κίτρινες κάρτες σε έναν αγώνα, κάτι που αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο. Μέχρι και ο συνεταίρος μου στην ΠΑΕ αποβλήθηκε, ο μόνος που έμεινε χωρίς κάρτα ήμουν εγώ. Κι αυτό γιατί φορούσα μπλούζα στο ίδιο χρώμα με την κάρτα και μπερδεύτηκε. Τα παράπονά μας, όμως, δεν είναι μόνο για τις κάρτες, αλλά για το πώς θα εξηγήσουμε στους παίκτες και στον κόσμο μας ότι το πρώτο γκολ το δεχόμαστε ενώ η μπάλα είναι άουτ και δίνει κόρνερ. Το άλλο γκολ είναι καταφενάστατο φάουλ στον τερματοφύλακα, ενώ το πέναλτι που έδωσε στο 118' δεν θα το έδινε ούτε ο κύριος Σαββίδης! Γιατί η μπάλα χτύπησε στα πλευρά, ενώ ο παίκτης είχε γυρισμένη πλάτη, και στη συνέχεια κάτω από τη μασχάλη, με αποτέλεσμα να καθορίσει τον αγώνα".

Γιατί πιστεύετε ότι συνέβη αυτό;

"Φαίνεται ότι ιστορικές ομάδες όπως είναι ο Πανιώνιος δεν θέλουμε να τις βλέπουμε σε τελικούς μεγάλης διοργάνωσης. Αυτό είναι ακριβώς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ρωτάω εγώ τώρα: Μια ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος δεν φτάνει που εντεταλμένοι υπάλληλοι την υποχρεώνουν σε αποκλεισμό, την απώλεια χρημάτων που έχουμε από τον αποκλεισμό ποιος θα την ξεπληρώσει; Επίσης, με τι δύναμη θα βγουν οι παίκτες μας να συνεχίσουν να βαστάνε το όνομα και την ιστορία του Πανιωνίου στα επίπεδα που αρμόζει, όταν γνωρίζουν την αδικία που έχει υπάρξει προς τα πρόσωπά τους;".

Πώς κρίνετε την κίνηση του Κόρμπου να μην αφήσει την ομάδα να συνεχίσει μετά το γκολ στο τέλος του αγώνα;

"Δεν είναι κάποιο θέμα μαγκιάς, αυτή τη στιγμή ξέρουμε ότι αν δεν έδινε το πέναλτι στο 118' θα παίζαμε μέχρι σήμερα. Οπότε από την ώρα που εξετελέσθη ο σκοπός για τον οποίο τους είχαν τοποθετήσει, δεν χρειαζόταν κάποια άλλη κίνηση. Από τη στιγμή που μπήκε το γκολ και προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, τελείωσε, γεια σας".

Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου ή τις τοποθετήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από το παιχνίδι;

"Δεν θέλω να κρίνω κανένα, ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενα και τις πράξεις του. Αλλά και από την παρουσία του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια