Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πληρώθηκαν στον Πανιώνιο, προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση

Tο «Σοφία Μπεφόν» στο Παλαιό Φάληρο θα εγκαινιάσει το ερχόμενο Σαββάτο (2/3, 18:00) ο Πανιώνιος, όπου και θα ψάξει την τέταρτη νίκη του...

Tο «Σοφία Μπεφόν» στο Παλαιό Φάληρο θα εγκαινιάσει το ερχόμενο Σαββάτο (2/3, 18:00) ο Πανιώνιος, όπου και θα ψάξει την τέταρτη νίκη του στη Basket League στο ματς με το Λαύριο.

Όλοι οι παίκτες του Ιστορικού, έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά για την μισθοδοσία του Ιανουαρίου και βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή Βασίλη Φραγκιά, προσηλωμένοι αποκλειστικά στον στόχο της επικράτησης.

Ταυτόχρονα γίνονται όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, στην προσπάθεια που κάνει για να καταφέρει να πετύχει την παραμονή της.

Ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΚΑΕ Γιώργος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και είναι απόλυτα ενημερωμένος για όλα τα θέματα που ανέκυψαν την τελευταία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να επιληφθεί της τακτοποίησής τους από την επόμενη εβδομάδα και αυτό διότι προέχει το ματς με το Λαύριο, το οποίο είναι υψίστης σημασίας για τον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια