Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με αποφασιστικότητα ο Ιστορικός στην Τούμπα!

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα (27/2) ο Ιστορικός, στον επαναληπτικός εκτός έδρας αγώ...

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα (27/2) ο Ιστορικός, στον επαναληπτικός εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (19:30).

Στο πρώτο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει με 2-1 και θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να κάνει την υπέρβαση και να πάρει το... εισιτήριο της πρόκρισης κόντρα σε έναν σαφέστατα πολύ δυνατό αντίπαλο, τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ο οποίος έχει δεκαπλάσιο (και βάλε) μπάτζετ.

Τα προβλήματα, όμως, για μια ακόμα φορά είναι πολλά, καθώς εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Μασούρας, Μαξίμοβιτς, Κούρντι, Σαραμαντάς και Κεϊτά, ενώ ο Κάρμπος είναι στην αποστολή με μεγάλο αιμάτωμα στο πόδι και αν αγωνιστεί.

Φυσικά άπαντες στην ομάδα πιστεύουν στις δυνατότητες τους, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, ενώ και ο κόσμος του συλλόγου περιμένει από τους κυανέρυθρους να μπουν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να φτάσουν στην επιτυχία.

Αναλυτικά η αποστολή που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη αποτελείται από τους εξής: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλο, Κόρμπο, Σουσώνη, Οικονομίδη, Μανθάτη, Τσιλούλη, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μανιάτη, Μπουμάλ, Άρτσε.

O αγώνας ξεκινάει στις 19:30 και διεξάγεται στο γήπεδο της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια