Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντουρμισάι: «Ο Πανιώνιος χαρακτηρίζεται για την ψυχή και το πάθος του»

Ο εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Ιστορικού στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, Φιορίν Ντουρμισάι, με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο σημαντικό μικηφόρο...

Ο εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Ιστορικού στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, Φιορίν Ντουρμισάι, με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο σημαντικό μικηφόρο αποτέλεσμα και στις πιθανότητες πρόκρισης των κυανέρυθρων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του Πανιωνίου στο novasports:

Για τη νίκη που πέτυχε ο Πανιώνιος με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ:

"Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν κυριαρχούσε σε όλο το παιχνίδι. Δείξαμε από την αρχή ότι ήμασταν στο παιχνίδι και ανταγωνιστικοί. Ενεργοποιηθήκαμε περισσότερο μετά το 75ο λεπτό και αυτό δείχνει τη δουλειά που έχει γίνει από τον προπονητή και τους συνεργάτες του. Το γεγονός ότι είχαμε δυνάμεις μέχρι το τέλος, οφείλεται στη δουλειά που έχει γίνει από τους προπονητές και τον γυμναστή".

Για τη μαχητικότητα που έδειξε η ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ:

"Ο Πανιώνιος χαρακτηρίζεται για την ψυχή και το πάθος που διαθέτει ως ομάδα. Δείξαμε στο παιχνίδι το χαρακτήρα μας και το "μέταλλο" της ομάδας".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Πανιώνιου:

" Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πάντα είναι δύσκολα. Στο πρωτάθλημα χάσαμε 3-0, όμως είναι διαφορετικό το ματς που θα δώσουμε για το Κύπελλο. Έχουμε γερές βάσεις για να προκριθούμε".

Για τις εφετινές του εμφανίσεις:

"Το κίνητρο που έχω είναι ότι βλέπω διαφορετικά κάθε παιχνίδι και δίνω πάντα το 100%. Προσπαθώ να σκοράρω όσο μπορώ περισσότερο, όμως ακόμα και το σκοράρισμα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τους συμπαίκτες μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια