Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στα χέρια του Δήμου η άδεια ανέγερσης του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου (photos)

Η πολυπόθητη άδεια ανέγερσης του νέου κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Σμύρνης, βρίσκεται πλέον στα χέρια του Δήμου. Η εφημερίδα "τ...

Η πολυπόθητη άδεια ανέγερσης του νέου κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Σμύρνης, βρίσκεται πλέον στα χέρια του Δήμου.

Η εφημερίδα "τα επίκαιρα" δημοσιεύσει την άδεια ανέγερσης του Πολυδύναμου Δημοτικού Γυμναστηρίου της οδού Αρτάκης, το οποίο θα ανεγερθεί στη θέση του προς κατεδάφιση παλαιού.

Απομένει πλέον ο Προσυμβατικός Έλεγχος και αμέσως μετά η επίσημη υπογραφή εκτέλεσης του έργου με τον Ανάδοχο, έτσι ώστε να ξεκινήσει η κατεδάφιση. Αυτό, όπως μας είπαν από το Δήμο Ν. Σμύρνης, αναμένεται στα τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου το πολύ.

Γύρω από την έκδοση αυτής της άδειας είχε ξεσπάσει έντονη πολιτική αντιπαράθεση στο Δήμο της Νέας Σμύρνης. Συνδυασμοί της Αντιπολίτευσης και κυρίως ο τέως Δήμαρχος Γ. Κουτελάκης, με ανακοινώσεις τους αμφισβητούσαν ότι θα αποκτηθεί, ή θεωρούσαν ότι θα αργήσει και καλούσαν το Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη να μην ξεκινήσει η κατεδάφιση. Οι αιτιάσεις των ανακοινώσεων αυτών ήταν ο υπαρκτός φόβος να «έπεφτε» το νυν γήπεδο και να μην ξεκίναγε η ανέγερση του νέου (περίπτωση Ν. Φιλαδέλφειας). Έκδηλη ήταν και η αγωνία των φίλων του Πανιωνίου, ο οποίος χρησιμοποιεί ως έδρα το Κλειστό Ν. Σμύρνης, για την πορεία της υπόθεσης.

Από μεριάς Δημάρχου τονιζόταν συνέχεια ότι καμία κατεδάφιση δεν θα ξεκινήσει αν δεν ολοκληρωθούν και εγκριθούν οι διαδικασίες αδειών ανέγερσης του νέου γηπέδου, κάτι που όπως δείχνουν οι εξελίξεις θα τηρηθεί.

Μένει να δούμε το αμέσως επόμενο διάστημα πως θα προχωρήσει αυτή η υπόθεση, η εξέλιξη της οποίας απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη της Νέας Σμύρνης αφενός, αλλά και τους φίλους του Πανιωνίου αφετέρου...



Τα επίκαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια