Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη

Από 18 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ιστορικού που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, για το εντός έδρας ματς με τον Άρη (17/2). Μ...

Από 18 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ιστορικού που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, για το εντός έδρας ματς με τον Άρη (17/2).

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (17/02, 18:00) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ Σουρωτή.

Μετά το πέρας της προπόνησης και πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Θεσσαλονίκη, ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Μάντζιος ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Άρτσε, Μακρύλλος, Οικονομίδης, Σιντί Αλί, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά και Ντουρμισάι.

Εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Σαραμαντας, Κουρντι, Κεϊτά, ενώ αποφασίστηκε να μην υπάρξει ρίσκο με την συμμετοχή του Μασούρα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Εκτός επίσης ειναι και οι ανετοιμοι ακόμα Μπουμαλ,  Μανιάτης.

Αντίθετα, τέλος, ο Πέδρο Άρτσε συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Ιστορικού.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμιρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια