Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτός είναι ο Πανιώνιος που θέλουμε!

Ο Πανιώνιος πήρε μία πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και τα panionianea.gr καταγράφουν όσα τους άρεσαν από την εικό...

Ο Πανιώνιος πήρε μία πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και τα panionianea.gr καταγράφουν όσα τους άρεσαν από την εικόνα της ομάδας...

*** Μας άρεσε... Αρχικά και πάνω απ' όλα το πάθος, η αγωνιστικότητα και το ατελείωτο τρέξιμο των ποδοσφαιριστών της ομάδας σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

*** Μας άρεσε... Το πλάνο που είχε ο Πανιώνιος στο παιχνίδι. Ο Άκης Μάντζιος είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι, "έσβησε" τα ατού του Παναθηναϊκού, με τους Μανιάτη και Κόρμπο κέρδισε την μάχη της μεσαίας γραμμής και γενικότερα παρέταξε την ομάδα όπως ακριβώς έπρεπε για να πάρει το "τρίποντο".

*** Μας άρεσε... Το ντεμπούτο του Γιάννη Μανιάτη. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής ταίριαξε με τον Κόρμπο στον άξονα, είχε τρεξίματα και βοήθησε και με την εμπειρία του την ομάδα. Όσο ανεβάζει ρυθμούς τόσο καλύτερος θα γίνεται.

*** Μας άρεσε... Ο Παναγιώτης Κόρμπος. Όπως πάντα φιλότιμος, τρέξιμο, τρέξιμο, τρέξιμο. Ο αρχηγός του Ιστορικού έκοψε πολλές φορές τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και ήταν ξανά η ψυχή της ομάδας.

*** Μας άρεσε... Το αμυντικό δίδυμο της ομάδας. Ντομίνγκες και Σταυρόπουλος δείχνουν στα τελευταία ματς πως όλο και περισσότερο δένουν στο κέντρο της άμυνας. Όσον αφορά τον νεαρό στόπερ, θεωρώ πως έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Πανιωνίου και φυσικά το συνδύασε με γκολ!

*** Μας άρεσε... Ο πάντα μαχητικός Ντουρμισάι. Ξανά "έφαγε" πολύ ξύλο από τους αμυντικούς του ΠΑΟ, όμως δεν μασάει ο νεαρός φορ του Ιστορικού. Μάλιστα, είχε και κάποιες φοβερές ενέργειες, όπου έδειξε την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση.

*** Επίσης, μας άρεσε ο Γιάννης Μασούρας με το ασταμάτητο τρέξιμο, ο Κότσιτς που δείχνει πολύ βελτιωμένος, ο... νέος Άρτσε, ο πιο ορεξάτος και σκόρερ Σπιριντόνοβιτς, ο μαχητικότατος Παπαγεωργίου και ο Κότνικ που είπε "όχι"  στο σουτ του Μακέντα στην μοναδική φάση του Παναθηναϊκού.

*** Γενικά μας άρεσε όλη η ομάδα, δεν υστέρησε κανείς. Αυτός είναι ο Πανιώνιος που θέλουμε, όχι μόνο επειδή νίκησε, αλλά και για όλους τους παραπάνω λόγους!

***Τέλος, μας άρεσε ο εκδηλωτικός κόσμος του Ιστορικού που βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια