Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αιμάτωμα ο Κόρμπος, θλάση ο Μασούρας!

Ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως το εν λόγω ματς άφησε και προβλήματα στην ομάδα.  Συγκεκριμένα, ο Παναγιώ...

Ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως το εν λόγω ματς άφησε και προβλήματα στην ομάδα. 

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κόρμπος δέχτηκε μία κλωτσιά στο δεύτερο ημίχρονο και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο αρχηγός του Ιστορικού την Δευτέρα (25/2) έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως έχει υποστεί μεγάλο αιμάτωμα στον τετρακέφαλο.

Αυτό σημαίνει πως το ιατρικό τιμ της ομάδας θα προσπαθήσει να κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε ο παίκτης να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί στον επαναληπτικό εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (27/2).

Να σημειωθεί πως ο Κόρμπος θα λείψει αναγκαστικά από το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και έτσι θα γίνει μεγάλος αγώνας να καταφέρει -έστω και με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει- να παίξει στην Τούμπα.

Άλλωστε, δεν υπάρχουν πλέον πολλές λύσεις για την μεσαία γραμμή της ομάδας, καθώς Κούρντι, Μαξίμοβιτς και Κεϊτά είναι νοκ άουτ.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως, έφερε ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού για τους κυανέρυθρους.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μασούρας υπέστη θλάση στους οπίσθιους μοιραίους και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ - χαφ θα προσπαθήσει να προλάβει τον κυριακάτικο (3/3) αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τέλος, όσον αφορά τον Μαξίμοβιτς, ο Σέρβος είναι σε καλύτερη κατάσταση, μπήκε στις προπονήσεις την Δευτέρα (25/2) και θα ανεβάσει ρυθμούς, ώστε άμεσα να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια