Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το τμήμα Στίβου του Ιστορικού συμμετέχει στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Λιγότερο από 24 ώρες έχουν απομείνει για το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου όπου θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 09-10/2...

Λιγότερο από 24 ώρες έχουν απομείνει για το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου όπου θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 09-10/2/19.

Οι πιστοί φίλοι του στίβου, που θα επιλέξουν να πάρουν το δρόμο για το ΣΕΦ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου, όπως και νεαρότερους αθλητές και αθλήτριες που ξεχωρίζουν ήδη στις κατηγορίες τους.

Φυσικά από αυτή την γιορτή του αθλητισμού δεν μπορεί να λείπει ο Ιστορικός, όπου αθλητές, προπονητές, παράγοντες και γονείς θα δώσουν όπως πάντα άλλωστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για όσους δεν θα καταφέρουν να είναι βρεθούν στο ΣΕΦ οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ 3 το Σάββατο στις 19.00 και την Κυριακή στις 18.00. Οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά τα αποτελέσματα στο site του ΣΕΓΑΣ, καθώς και τη ροή των αγώνων μέσα από τις σελίδες της ομοσπονδίας σε facebook, twitter και instagram. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση πατώντας εδώ ή στο σχετικό μπάνερ στην αρχική σελίδα στο site της ομοσπονδίας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ένα τμήμα που ουκ ολίγες φορέςμας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες-συγκινήσεις.

Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια