Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολλές επιτυχίες στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για τον Ιστορικό (photos)

Πολλές ήταν και αυτή την φορά οι επιτυχίες για το τμήμα στίβου του Ιστορικού στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΣΕΦ (09-10/1/19). Βάσει ...

Πολλές ήταν και αυτή την φορά οι επιτυχίες για το τμήμα στίβου του Ιστορικού στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΣΕΦ (09-10/1/19).

Βάσει μέχρις στιγμής επισήμων αποτελεσμάτων του ΣΕΓΑΣ οι: Ο Μάντης βγήκε 3ος στα σύνθετα αθλήματα, η Κοτσαχείλη Ιζαμπέλα 5η στα 3000χλμ, η Τσήκα Ελένη 5η στην σφαιροβολία η Κοτσαχείλη Εύα αν και νεανιδα ήταν 6η στον τελικό του επι κοντώ, επίσης στο ίδιο αγώνισμα η Εβίτα Δημητρίου (16 ετών) με νέο ατομικό ρεκόρ πέρασε και αγωνίστηκε στον τελικό των γυναικών, με νέο ατομικό ρεκόρ επίσης η Βαλέρη Βασιλική στο τριπλούν επίσης 16 χρόνων και η Δημητράκα Μαριλένα που επιλέχτηκε να συμμετάσχει σε έναν αγώνα που έχει καθιερώσει η ομοσπονδία με τους 16 καλύτερους χρόνους στην Ελλάδα στην Κ15.

Ζητάμε συγνώμη εάν έχουμε παραλήψει κάποιον αθλητή/τρια. Ο Στίβος για ακόμα μια φορά συνεχίζει να δίνει πολλές επιτυχίες και να σκορπά πολλά χαμόγελα στον Ιστορικό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε προπονητές, αθλητές, παράγοντες και γονείς.

Δείτε φωτογραφικά ενσταντανέ από την Ημερίδα Κλειστού Στίβου στο Σεφ μέσα από τoν φακό του panionianea.gr.




  



Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια