Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κ19: Ισόπαλο 2-2 με τον Παναθηναϊκό που του δόθηκαν δύο πέναλτι!

Πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Γλυφάδας, όπου η Κ19 του Πανιωνίου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Παναθηναϊκό, για την 22η...

Πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Γλυφάδας, όπου η Κ19 του Πανιωνίου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Παναθηναϊκό, για την 22η αγωνιστική της Super League U19.

Η ομάδα του Κοροπούλη, αν και βρέθηκε με δύο τέρματα μπροστά στο σκορ, δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη, καθώς οι "πράσινοι" έφτασαν στην ισοφάριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό δόθηκαν δύο πέναλτι (!) από τον διαιτητή της αναμέτρησης!

Στο 32' οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ στο 32′ με ωραία κεφαλιά του Μίκο, μετά από εκτέλεση κόρνερ, με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το 2-0 ήρθε για τον Πανιώνιο στο 53′ με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Ντούλο, με τον Ιστορικό να διπλασιάζει τα τέρματα του.

Στο 61ο λεπτό δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να βλέπει και την κόκκινη κάρτα. Ο Αθανασακόπουλος, όμως, που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ

Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 με δυνατό σουτ του Ζαγαρίτη, με τον Ηλιάδη να αφήνει την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε στους πανηγυρισμούς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Πέντε λεπτά αργότερα ξανά ο διαιτητής είδε πέναλτι - ξανά- υπέρ του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά οι "πράσινοι" ήταν εύστοχοι με τον Ζαγαρίτη γράφοντας το 2-2. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, παρά τις προσπάθειες που έγιναν έως το φινάλε από τους παίκτες του Πανιωνίου να πετύχουν τρίτο τέρμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Πασαλιμανιώτης, Τριαντης (81' Παυλής), Μπουσάι, Αγγελης, Μίκο, Φιλων, Γρίβας, Νομικός Παρ., Ντούλος, Γρίβας, Τσερέγκωφ (75' Νομικός Παν.), Μπιλικαϊδης (63' Τζίνας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια