Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κ17: Ισοπαλία με... έξι τέρματα!

Ματσάρα με έξι τέρματα στο παιχνίδι της Κ17 του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 22η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super Leagu...

Ματσάρα με έξι τέρματα στο παιχνίδι της Κ17 του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 22η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League K17. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό με το ισόπαλο 3-3!

Οι κυανέρυθροι κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι το 20′ του αγώνα με 2-0, χάρη στα δύο γκολ του Χαϊκάλη, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και αρχικά στο 27′ μείωσαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου, ενώ στο 38′ ισοφάρισε ο Καραγιάννης σε 2-2!

Μάλιστα η ομάδα της Ριζούπολης έκανε την ανατροπή στο σκορ, καθώς προηγήθηκε στο 60′ με τον Μιχαλόπουλο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 3-3 στο 90′ με τον Μιραφιόρι να γράφει έτσι το τελικό 3-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Παπαγγελής, Παν. Γρηγοριάδης, Ζάχι, Στέλιου, Τσαπατσάρης, Κουτσάκης, Ζαμάνης, Ρεσούλι, Χαϊκάλης, Νίνο, Λαζάρου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κώστας Δελληγιάννης): Στάθης, Καρβουνιάρης, Φράρος, Λυκούδης, Βλαχονικολέας, Γιαννάκι, Κουρέας, Σαλάτας, Λιάσκος, Μιχαλόπουλος, Καραγιάννης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια