Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε εκτός έδρας ισοπαλία η Κ17

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η Κ17 του Πανιωνίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κυανέρυθρ...

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η Κ17 του Πανιωνίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθροι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις. Μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξα το σκορ με τέρμα του Χαϊκάλη που πλάσαρε ιδανικά μέσα από την περιοχή.

Πριν προλάβουν, όμως, να το... χαρούν, οι "ασπρόμαυροι" κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Σε στατική φάση ο Μπέκου έδωσε κεφαλιά πάσα στον Δελιγιαννίδη και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

ΟΦΗ (Αντώνης Αποστολάκης): Ανετάκης, Σημαιάκης (80′ Σαβουιδάκης), Γαιτάνης, Δεληγιαννίδης, Σμπώκος, Φασαράκης, Σκέντζος (85′ Μαραγκάκης), Ροδίτης (80′ Σπυριδάκης), Πακιουφάκης (60′ Μαμουλάκης), Μπέκου, Νικηφόρος (70′ Στειακάκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας-Γιώργος Ηλίας): Παπαγγελής, Ζούλιας, Τσαπατσάρης, Στελλίου, Ζαμάνης, Νίνο, Κουτσάκης, Παπαδόπουλος, Μπασλάρι, Μυτακίδης, Χαϊκάλης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ζάχι, Γιαννόπουλος, Μιραφιόρι, Λαζάρου, Λεβεντάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια