Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Zωή Μαυροφρύδα: «Έχουμε επιτυχίες στον στίβο του Πανωνίου» (video)

Η προπονήτρια στίβου στον Πανιώνιο, Ζώη Μαυροφρύδα, μίλησε στην κάμερα του panionianea.gr κατά τη διάρκεια της ημερίδας κλειστού στίβου ...

Η προπονήτρια στίβου στον Πανιώνιο, Ζώη Μαυροφρύδα, μίλησε στην κάμερα του panionianea.gr κατά τη διάρκεια της ημερίδας κλειστού στίβου που διεξήχθη στο ΣΕΦ, για την δουλειά που γίνεται στο κυανέρυθρο τμήμα, τις επιτυχίες των αθλητών, αλλά και τους στόχους για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στο web tv: 

Για την δουλειά που γίνεται στον στίβο:

"Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Πολλοί προπονητές προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έχουμε πολλές εγγραφές από καινούργια παιδιά τα οποία αυξάνονται κάθε χρόνο. Είμαστε πολύ κοντά και με τους γονείς οι οποίοι έρχονται και παρακολουθούν από κοντά την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε πολλές επιτυχίες. Ήμασταν πέρσι στη 10η θέση μέσα σε 180 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και συνέχεια προσπαθούμε και πηγαίνουμε ακόμη και πιο ψηλά".

Για τους στόχους:

''Οι στόχοι μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το στίβο και τον κλασικό αθλητισμό να μπορoύν να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και να πιάνουν τα όρια και τους στόχους τους και να γίνονται όλο και καλύτεροι".

Για το κίνητρο που μπορεί να κάνει ένα παιδί να ξεκινήσει στίβο...

''Ο στίβος είναι ένα άθλημα που βοηθάει πολύ και ολοκληρώνει την προσωπικότητα των παιδιών., γίνονται πιο δυναμικοί., έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και τους κάνει καλύτερους ανθρώπους στη ζωή τους, ενώ αυξάνει και τη μαχητικότητά τους".

Για την εν λόγω ημερίδα:

''Πρόκειται για μία Ημερίδα, είναι πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί 9 με 10 Φεβρουαρίου. Υπάρχουν παιδιά έχουν πιάσει ήδη το όριο. Ελπίζουμε. μέχρι το τέλος της βραδιάς τα περισσότερα παιδιά να έχουν πιάσει τα όριά τους.''

*Δείτε και από την εκπομπή του web tv του panionianea.gr τις σχετικές δηλώσεις (στο 2:49 του βίντεο)



Eπιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια