Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα πρόκρισης για τον Ιστορικό!

Με το ισόπαλο 1-1 έφυγε από τα παγωμένα Γιάννενα ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΣ και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στα προημ...

Με το ισόπαλο 1-1 έφυγε από τα παγωμένα Γιάννενα ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΣ και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα, κατάφερε σχετικά γρήγορα να ισοφαρίσει και εν τέλει να πάρει την ισοπαλία, η οποία με το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ του δίνει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους "8" του θεσμού.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο χιονισμένο και παγωμένο γήπεδο των "Ζωσιμάδων", με τους κυανέρυθρους στο πρώτο ημίχρονο να είναι καλύτερη από τον αντίπαλο τους, ενώ στην "επανάληψη" με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία δεν κινδύνεψαν σε καμία περίπτωση.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους "16" του Κυπέλλου και στην ρεβάνς της Νέας Σμύρνης, στις 22 Ιανουαρίου, θα οριστικοποιηθεί η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο Πανιώνιος με το γκολ που πέτυχε στα Γιάννενα έχει κάνει ένα καλό βήμα, όμως θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ και στον επαναληπτικό αγώνα, ώστε να καταφέρει να πετύχει τον στόχο.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος είχε καλή παρουσία στον... παγωμένο αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Μάντζιου ήταν καλά στημένη στο γήπεδο και μάλιστα στο 12' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κούρντι άλλαξε την μπάλα με τον Οικονομίδη, όμως το σουτ που έκανε απέναντι από τον Βελλίδη πέρασε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να "χτυπήσουν" την άμυνα του Πανιωνίου, καθώς βγήκαν γρήγορα στην επίθεση και ο Κρίζμαν προ κενής εστίας έκανε το 1-0.

Οι κυανέρυθροι στο 18' είχαν μία καλή στιγμή, όταν ο Οικονομίδης έκανε ωραία ατομική ενέργεια, δοκίμασε και το σουτ, όμως, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ.

Στο 22' ήρθε η στιγμή όπου ο Ιστορικός κέρδισε πέναλτι, με τον Μπουκουβάλα να ανατρέπει μέσα στην περιοχή της ομάδας του τον Τσιλούλη. Δύο λεπτά αργότερα (24') ο Ντουρμισάι ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικά δεν έγινε τίποτα! Ο ΠΑΣ είχε μία μικρή υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας περισσότερη ώρα τα μπάλα στην κατοχή του, όμως η εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία του Πανιωνίου δεν του επέτρεψε σε καμία περίπτωση να φτάσει με αξιώσεις προς την εστία του Μανοϊλοβιτς.

Η ομάδα του Μάντζιου είχε κοντά τις γραμμές της και σχετικά εύκολα κράτησε το 1-1.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς (65' Νάουμετς), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Παμλίδης (77' Ξύδας), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Αθανασιάδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοϊλοβιτς, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Αλί (90' Κότσιτς), Οικονομίδης (77' Μακρύλλος), Τσιλούλης (87' Μίκο), Ντουρμισάι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια