Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρουμπελάκης: «Μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι στον Πανιώνιο» (video)

Ντεμπούτο με νίκη έκανε ο Γιώργος Ρουμπελάκης στο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου με τον Ηρακλή. Ο Έλληνας coach σ...

Ντεμπούτο με νίκη έκανε ο Γιώργος Ρουμπελάκης στο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου με τον Ηρακλή.

Ο Έλληνας coach στο εν λόγω ματς βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο του Ιστορικού και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του panionianea.gr, για το ιδανικό του ξεκίνημα, για τον προκάτοχο του Άγγελο Τσίκληρα, αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν για τις κυανέρυθρες.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ιστορικού είπε στο web tv του panionianea.gr:

Για τo ντεμπούτο του, το παιχνίδι και τον Άγγελο Τσίκληρα:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχήν τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής που με εμπιστεύτηκαν να έρθω σε ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας. Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι εδώ.

Δεύτερον θέλω να ευχηθώ στον προκάτοχο μου τον Άγγελο Τσίκληρα καλή συνέχεια σε ότι κάνει. Είναι ένας από τους πιο άξιους προπονητές που γνωρίζω και το έργο του είναι αδιαμφισβήτητο. Η δουλειά που έχει κάνει στο Πανιώνιο είναι πολύ μεγάλη.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι βρίσκομαι μόνο τρεις μέρες στην ομάδα και είναι πολύ δύσκολο και για τις κοπέλες να αφομοιώσουν αυτό που ζητάω και για εμένα να καταλάβω 100% την ομάδα που διαθέτω. Αυτό που είδα πάντως είναι ότι οι κοπέλες για ένα αρκετά μεγάλο μέρος τουλάχιστον βγάλανε διάθεση, βγάλανε πάθος και ενέργεια, οπότε αν κρατήσουμε αυτά τα πράγματα και στη συνέχεια το μπασκετικό κομμάτι θα μας βγει πολύ πιο εύκολα πιστεύω.

Είχαμε και κάποια μικρά προβληματάκια που μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Στο 5ο λεπτό η Ιωάννα Δίελα έπαθε μία ζημιά στο δάχτυλο, ελπίζω να μην είναι πολύ σημαντικό, ενω και η Τόμκινς έπαθε ένα διάστρεμμα . Θεωρώ, μέρα με τη μέρα, ότι θα είμαστε καλύτεροι γιατί εμείς από την προπόνηση ξεκινάμε και δουλεύουμε.

Θεωρώ ότι και ο κόσμος που ήρθε να μας δει χάρηκε με την προσπάθεια των κοριτσιών.Χρειάζεται λίγο υπομονή ακόμη για να βγάλουν αυτό που μπορεί να βγάλουν γιατί είναι και πολύ έμπειρες και πολύ καλές αθλήτριες".

Για τον στόχο του στον Πανιώνιο:

"Ο στόχος που έχω θέσει εγώ στα κορίτσια είναι να το ευχαριστιόμαστε εμείς οι ίδιοι γιατί όταν θα αρχίσουμε να το ευχαριστιόμαστε εμείς οι ίδιοι θα το ευχαριστιέται και ο κόσμος που έρχεται και μας βλέπει.

Επίσης όταν θα αρχίσουμε να περνάμε και τα πραγματάκια που θέλουμε και να παίζουμε και το μπάσκετ που θέλουμε νομίζω δεν έχουμε συγκεκριμένο στόχο. Τα κορίτσια μπορούν να φτάσουν οπωσδήποτε θελήσουν ίδιες.

Δεν υπάρχει ταβάνι για τον Πανιώνιο και είμαστε υποχρεωμένοι βάση Πανιωνίου να μη θέτουμε ταβάνι".

Για το τι σκοπεύει να αλλάξει στην ομάδα:

"Όπως είπα και πριν θεωρώ ότι Άγγελος Τσίκληρας είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και δεν θεωρώ ότι δεν έχει περάσει πράγματα .Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε πιστεύωείναι η ψυχολογία μας Πέφτουμε γρήγορα ένας τον άλλον από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο τη διοίκηση το σταφ και το μπασκετικό κομμάτι θα βγει από μόνο του".

Δείτε και από την εκπομπή του web tv του panionianea.gr τις δηλώσεις Γιώργου Ρουμπελάκη (στο 7:50 του βίντεο)



Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια