Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύτιμο «τρίποντο» με Ντουρμισάι!

Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε την Τετάρτη (30/1) ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, που επιβλήθηκε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, για τ...

Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε την Τετάρτη (30/1) ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, που επιβλήθηκε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μάντζιου έβγαλε πάθος, όρεξη και ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφτασε στην επικράτηση, η οποία πανηγυρίστηκε έντονα από παίκτες και κόσμο στον Ιστορικό.

"Χρυσός" σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν ο Ντουρμισάι, ο οποίος στο 36' με μία... βολίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα.

Πλέον ο Ιστορικός έφτασε τους 22 βαθμούς στην βαθμολογία και πήρε βαθιά... ανάσα!

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να πιέσει τον αντίπαλο του, ώστε να καταφέρει να μπει μπροστά στο σκορ.

Στο 2ο λεπτό ο Ντοιμίνγκες έκανε μία καλή κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 9' το μακρινό σουτ του Κούρντι μπλοκαρίστηκε από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Αστέρα να ισορροπεί, όμως η ομάδα του Μάντζιου ανέβασε εκ νέου την απόδοση της στο 30' και εννέα λεπτά αργότερα κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο 39' λοιπόν, ο Κόρμπος με πολύ ωραία σκαφτή πάσα, έδωσε την μπάλα στον Ντουρμισάι έξω από την περιοχή, ο οποίος έκανε ένα εντυπωσιακό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου!

Στην "επανάληψη" ο Αστέρας μπήκε έχοντας την κατοχή της μπάλας και απείλησε τους κυανέρυθρους στο 55'. Μετά από κόρνερ, ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε την κεφαλιά, με τον Κότνικ όμως να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 64' οι κυανέρυθροι έφτασαν κοντά στο δεύτερο τέρμα, όμως το πλασέ του Τσιλούλη -μετά από κόρνερ του Κούρντι- κόντραρε και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι κυανέρυθροι έχασαν τεράστια ευκαιρία. Μετά από ωραίο πάτημα της μπάλας του Ντουρμισάι στον Τσιλούλη, ο τελευταίος δεν μπόρεσε να "νικήσει" τον Παπαδόπουλο, καθώς ο τερματοφύλακας του Αστέρα έδιωξε το πλασέ του παίκτη του Ιστορικού.

Στο 80' ο Τσιλούλης έχασε νέα πολύ καλή ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Οικονομίδη, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στο ύψος το δευτέρου δοκαριού, με τον Τσιλούλη να κάνει το μονοκόματο σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Έτσι, έληξε ο αγώνας, με τον κόσμο και την ομάδα όλοι μαζί να πανηγυρίζουν το πολύτιμο "τρίποντο"!

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Τσιλούλης (90' Σταυρόπουλος), Αλί (75' Καμαρά), Μανθάτης (60' Οικονομίδης) , Ντουρμισάι

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης (60' Φερνάντεθ), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπελόκ, Μουνάφο, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (76' Κώτσιρας), Κώτσιρας, Μανιάς

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια