Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα τρία γήπεδα που «παίζουν» για τον Πανιώνιο!

Ο μπασκετικός Πανιώνιος στο τέλος του Ιανουαρίου θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το κλειστό της οδού Αρτάκης, καθώς θα γίνει η κατεδάφιση...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος στο τέλος του Ιανουαρίου θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το κλειστό της οδού Αρτάκης, καθώς θα γίνει η κατεδάφιση του.

Έτσι, η κυανέρυθρη ΚΑΕ, μετά και από την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη, έχει ξεκινήσει την... αναζήτηση του γηπέδου που θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας για τη συνέχεια της σεζόν.

Οι επιλογές, ειδικά κοντά στη Νέα Σμύρνη, είναι ελάχιστες, αφού είτε τα κοντινά κλειστά γήπεδα δεν πληρούν τις προδιαγραφές της Α1, είτε δεν είναι διαθέσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, τα τρία γήπεδα που αυτή τη στιγμή εξετάζονται πιο "ζεστά" από την διοίκηση του Πανιωνίου, είναι τα εξής: Το κλειστό της Ηλιούπολης, το κλειστό της Γλυφάδας και το κλειστό του Αμαρουσίου.

Και τα τρία αυτά γήπεδα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά του;, όμως φαίνεται πως την δεδομένη στιγμή ένα από τα τρία είναι το πιθανότερο να αποτελέσει τη νέα έδρα του Ιστορικού.

Βέβαια, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο ακόμα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νεότερα σχετικά με το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια