Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα

Γράφει ο ΓΕΡΟΠΑΝΘΗΡΑΣ... Όσοι πίστευαν ότι τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του Μάντζιου θα άρχισαν να φαίνονται μετά τη χριστουγεννιάτικ...

Γράφει ο ΓΕΡΟΠΑΝΘΗΡΑΣ...

Όσοι πίστευαν ότι τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του Μάντζιου θα άρχισαν να φαίνονται μετά τη χριστουγεννιάτικη διακοπή του πρωταθλήματος, θα πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι. Η εικόνα του Πανιωνίου στα δύο πρώτα παιχνίδια της χρονιάς με ΠΑΣ και ΟΦΗ προφανώς και ήταν βελτιωμένη, τουλάχιστον σε σχέση με τα αντίστοιχα (Λαμία και ΑΕΛ) που είχαν συνέπεια την απομάκρυνση του Ανιγκό. Η ομάδα ήταν σωστή τακτικά, είχε καλή αμυντική λειτουργία, κατάφερε και τις δύο φορές να αντιδράσει όντας πίσω στο σκορ, έδειξε σταθερότητα και πήρε δυο πολύ χρήσιμα αποτελέσματα.

Μέχρι εκεί, όμως, γιατί τα πράγματα εξακολουθούν να παραμένουν δύσκολα. Είναι, άλλωστε, κάτι περισσότερο από προφανές ότι μιλάμε για την πιο «προβληματική» χρονιά από την εποχή που ανέλαβε τους «κυανέρυθρους» το δίδυμο Δάρα – Ζαμάνη. Η ομάδα φωνάζει από μακριά ότι χρειάζεται ενίσχυση κι αν δεν την έχει άμεσα και με παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν από την πρώτη μέρα, κάποια στιγμή ο Μάντζιος θα «στερέψει» από «αλχημείες», όπως αυτές που έκανε στο «Γεντί Κουλέ» για να καλύψει τις απουσίες.

Όλοι περιμένουν την έκδοση φορολογικής ενημερότητας για να γίνουν μεταγραφές, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Αν, δηλαδή, η επίλυση του προβλήματος βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια των διοικούντων τον Πανιώνιο, τότε θεωρώ δεδομένο ότι κάτι θα γίνει, αφού οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Αν, όμως, σχετίζεται με την έναρξη εφαρμογής της ρύθμισης των 120 δόσεων (όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Panionianea Radio ο Χρήστος Δάρας), τότε η δυσκολία μεγαλώνει, αφού η διαδικασία δεν προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο.

ΥΓ. Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι ξεκινάει το… εύκολο κομμάτι του πρωταθλήματος, με τρία παιχνίδια στα οποία δεν έχεις να χάσεις τίποτε και μπορείς να κερδίσεις πάρα πολλά. Και μετά θυμήθηκα ότι ενδιάμεσα υπάρχουν και δύο πραγματικά δύσκολα παιχνίδια, με τον ΠΑΣ στη ρεβάνς του Κυπέλλου (όπου ο Πανιώνιος υποχρεούται να έχει φιλοδοξίες) και με τον Αστέρα στο εξ αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.

ΥΓ1. Για το πανό των φίλων του ΟΦΗ, ό,τι κι αν πει κανείς είναι ελάχιστο. Αυτή είναι η ουσία του οπαδικού κινήματος και του Αθλητισμού, γενικότερα. Όσο περισσότεροι καταλάβουν ότι οπαδός δεν είναι το «όργανο» κάποιου μεγαλοπαράγοντα, αλλά αυτό που είδαμε το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ», τότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα αλλάξουν. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια