Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρουμπελάκης ο... διάδοχος του Τσίκληρα!

Βρέθηκε ο... εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου. Ο νέος προπονητής, λοιπόν, είναι ο Γιώργος Ρο...

Βρέθηκε ο... εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου.

Ο νέος προπονητής, λοιπόν, είναι ο Γιώργος Ρουμπελάκης, ο οποίος έχει μεγάλη θητεία στον χώρο του μπάσκετ και του γυναικείου μπάσκετ, για μια πενταετία ήταν στις εσπερίδες Καλλιθέας, ενώ νωρίτερα ήταν προπονητής στην ομάδα του Ελληνικού.

Ο έμπειρος coach καλείται να βοηθήσει τις κυανέρυθρες σε μια... επανεκκίνηση που προσπαθούν να κάνουν, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα δεν ήταν τα επιθυμητά.

Φυσικά στόχος είναι να συνεχιστεί το πολύ πετυχημένο έργο του πρώην -πλέον- προπονητή Άγγελου Τσίκληρα και των συνεργατών του, όπου η απομάκρυνση των οποίων δεν είχε να κάνει με κανένα καταλογισμό ευθύνης, αλλά ήταν η έσχατη σκέψη-λύση της διοίκησης για να καταφέρει να αντιστρέψει την αρνητική κατάσταση.

Σε καμία περίπτωση (κάτι που αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση της διοίκησης) δεν καταλογίζεται ευθύνη στον Άγγελο Τσίκληρα και εάν η ομάδα έχει φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, δηλαδή στις καλύτερες ομάδες της Α1, οφείλεται και σε εκείνον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του panionianea.gr, η διοίκηση αναγνωρίζει και επικροτεί το έργο του προκάτοχου του Γιώργου Ρουμπελάκη, αναγνωρίζει τις προσωπικές θυσίες που έκανε, όπου σε βάρος της υγείας και της οικογενείας του πήγαινε να προπονήσει την ομάδα και αναγνωρίζει ότι πολλές φορές απέρριψε πολλές καλύτερες οικονομικές προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες.

Όσον αφορά το σήμερα, η διοίκηση με τον ερχομό του Γιώργου Ρουμπελάκη και των συνεργατών του ευελπιστεί να έρθουν νέες επιτυχίες για την ομάδα και φυσικά άμεσα να επανέλθει στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Αρχή γενομένης από το Σάββατο (19/1) 16:00, όπου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού θα αντιμετωπίσει εντός έδρας, στο κλειστό του Μίλωνα, την ομάδα του Ηρακλή, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, μιας και η αντίπαλος μπορεί να είναι τελευταία, αλλά πρόσφατα έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος όπου κέρδισε την Νίκη Λευκάδας στην έδρα της.

Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια