Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αγανάκτηση και οργή για Ευαγγέλου! (photos)

Αγανακτισμένοι με την διαιτησία του Ευαγγέλου είναι στον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι έχουν έντονα και δίκαια παράπονα από τον διαιτητή του...

Αγανακτισμένοι με την διαιτησία του Ευαγγέλου είναι στον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι έχουν έντονα και δίκαια παράπονα από τον διαιτητή του συνδέσμου Αθηνών, καθώς στο ματς με την ΑΕΚ οι διαιτητικές αποφάσεις καθόρισαν και το αποτέλεσμα.

Φυσικά η φάση που ξεχωρίζει είναι αυτή του 0-1 της ΑΕΚ, όπου ο Μάνταλος έκανε ξεκάθαρο κοντρόλ με το χέρι, πριν σουτάρει. Μία φάση που τόσο ο διαιτητής, όσο και ο επόπτης που έλεγχε την περιοχή, είχαν πολύ καλή οπτική, όμως κανείς δεν... είδε την παράβαση!

Η η κατοχύρωση του αντικανονικού αυτού τέρματος προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Ιστορικού, οι οποίοι θεωρούσαν πως αυτή η φάση ήταν και η καθοριστική του αγώνα!

Μάλιστα, την Κυριακή (27/1) η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε και μία σχετική λιτή ανακοίνωση. Αναλυτικά όσα ανέφερε: "Κύριε Περέιρα ελπίζουμε να είδατε το πεντακάθαρο χέρι χθες στη Νέα Σμύρνη, όπως άλλωστε το είδε και όλη η Ελλάδα. Περιμένουμε πλέον τις δικές σας ενέργειες".

Φυσικά, υπήρξαν κι άλλες λανθασμένες υποδείξεις από την διαιτησία του Ευαγγέλου, ο οποίος είναι γνωστός για τα... ανθρώπινα λάθη του στη Νέα Σμύρνη κατά του Πανιωνίου! Θυμίζουμε, πως ο ίδιος ρέφερι είχε... ανακαλύψει πέναλτι στο περσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με το οποίο είχε "δωρίσει" τη νίκη στους "ερυθρόλευκους". Τότε είχε αναγκαστεί η κυανέρυθρη ΠΑΕ να εκδώσει και ανακοίνωση.

Δείτε δύο χαρακτηριστικές φάσεις που έχασε εντελώς ο Ευαγγέλου στο ματς με την ΑΕΚ.

Αρχικά σε εκτέλεση κόρνερ του Κούρντι, ο παίκτης της ΑΕΚ χτυπάει ξεκάθαρα τον Σταυρόπουλο, με τον διαιτητή να το βλέπει, όμως να μην δίνει πέναλτι (όπως θα έπρεπε), αλλά επανάληψη του κόρνερ!
(Δείτε τις φώτο)

Και φυσικά η φάση του χεριού του Μάνταλου. Μία φάση που πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να την σχολιάσουμε. Και οι... τυφλοί είδαν!
(Δείτε τις φώτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια