Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δια χειρός Μάνταλου... (photo)

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Πανιώνιος άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ηττήθηκε από την ΑΕΚ (0-2) στη Νέα Σμύρνη, με τον Μάνταλο ν...

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Πανιώνιος άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ηττήθηκε από την ΑΕΚ (0-2) στη Νέα Σμύρνη, με τον Μάνταλο να παίζει... μπάσκετ!

Ο Ιστορικός είχε καλή αγωνιστική παρουσία, είχε τις φάσεις του αγώνα, όμως το γκολ του Μάνταλου στο 14' ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα. Ο παίκτης της ΑΕΚ έκανε κοντρόλ με το χέρι πριν σκοράρει, με τον Ευαγγέλου να κλείνει τα μάτια μη δίνοντας την παράβαση.

Η ομάδα του Μάντζιου έψαξε στη συνέχεια το γκολ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε κάποιο τέρμα.

Στις καθυστερήσεις ο Πόνσε εκμεταλλεύτηκε το... παιδικό λάθος του Μανοϊλοβιτς και σε άδειο τέρμα έγραψε το τελικό 0-2.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 4' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ντουρμισάι έκανε πολύ δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Μπάρκα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στη συνέχεια η κεφαλιά του Μπανανά πέρασε άουτ.

Η ΑΕΚ στο 14', χωρίς έως τότε να έχει πατήσει καν περιοχή, κατάφερε να σκοράρει. Σημασία έχει όμως ο τρόπος που σκόραρε. Ο Μαντάλος έκανε κοντρόλ με το χέρι μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, ο διαιτητής Ευαγγέλου έκλεισε τα μάτια μη υποδεικνύοντας την παράβαση και εν συνεχεία ο μέσος των φιλοξενούμενων σκόραρε απέναντι από τον Μανοϊλοβιτς.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν την μπάλα "παγώνοντας" το παιχνίδι.

Στο τέλος του ημιχρόνου ο Ντουρμισάι προσπάθησε να απειλήσει με ένα σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπάρκα με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 61' ξανά ο "Ντούρμι" είχε μία πολύ καλή στιγμή, όταν εκτέλεσε πολύ καλά ένα φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος και με την είσοδο του Καμαρά στο παιχνίδι, έγινε πιο επιθετικός, προσπάθησε να πιέσει, κάτι που το κατάφερε, αλλά δεν έβρισκε εύκολα διαδρόμους για την εστία του Μπάρκα.

Στο 63' έγινε μία ακόμη φάση που έφερε τα έντονα παράπονα των κυανέρυθρων. Ο Ντουρμισάι πέρασε στο σπριντ τον Τσιγκρίνσκι, βγήκε σε θέση τετ α τετ όμως ο επόπτης έδωσε οφσάιντ! Μία φάση που χωρίς ριπλέι δεν ήταν ξεκάθαρη.

Οι κυανέρυθροι έλεγχαν απόλυτα το ματς, όμως δεν μπορούσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Αυτό λίγο έλειψε να έρθει στο 80' από παίκτη της ΑΕΚ! Μετά από σέντρα του Κούρντι, ο Γκάλο έκανε κεφαλιά προς τα πίσω, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

Στο 88' ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Τσιλούλης έκανε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπάρκα όμως να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα.

Οι κυανέρυθροι πίεζαν, είχαν ανεβάσει τις γραμμές τους, όμως στο 90+2' ο Πόνσε πήρε το... δώρο ου Μανοϊλοβιτς, ο οποίος έκανε... παιδικό λάθος και ευστόχησε σε άδειο τέρμα για το τελικό 0-2.

Δείτε το καθαρό χέρι του Μάνταλου στην φάση του 0-1, όπου σημάδεψε τον αγώνα.



Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος, Μπανανά (65' Καμαρά), Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Κούρντι, Κεϊτά (39' Μανθάτης), Παπαγεωργίου, Ντουρμισάι, Σιντί Αλί (77' Τσιλούλης)

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Χουλτ, Μάνταλος, Άλεφ, Μπακασέτας, Γκάλο, Κλωναρίδης (61' Κρίστιτσιτς), Πόνσε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια