Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σίνγκλερ στα panionianea.gr: «Πρέπει να παίζουμε πιο ομαδικά»

Μετά από την εντός έδρας ήττα και την κακή εμφάνιση του Πανιωνίου απέναντι στον Προμηθέα ο Τζέι Σίνγκλερ μίλησε αποκλειστικά στα panio...

Μετά από την εντός έδρας ήττα και την κακή εμφάνιση του Πανιωνίου απέναντι στον Προμηθέα ο Τζέι Σίνγκλερ μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και έκανε λόγο για έλλειψη ομαδικότητας στο παιχνίδι του Ιστορικού.

Επίσης, αναφέρθηκε στο άμεσο μέλλον της ομάδας, μετά τις τελευταίες τέσσερις σερί ήττες, τονίζοντας πως οι κυανέρυθροι πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός...

Για το τι πήγε στραβά κόντρα στον Προμηθέα: "Νομίζω ότι παίξαμε σκληρά αλλά πρέπει να παίξουμε περισσότερο σαν ομάδα. Ατομικά κάποιοι παίκτες κάνουν καλά νούμερα, αλλά όταν ο σκοπός είναι η νίκη πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να παίζουμε πιο ομαδικά. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να συνεχίσουμε τη δουλειά".

Για τη συνέχεια, μετά τις τελευταίες τέσσερις ήττες: "Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, να καταλάβουμε γιατί χάσαμε και έτσι να γίνουμε καλύτεροι".

Για το τι πρέπει να αλλάξει για να έρθουν οι νίκες; "Αυτό που χρειάζεται είναι να αλλάξει η χημεία στην ομάδα, να παίζουμε πιο ομαδικά και αυτό θα το πετύχουμε με πολύ εξάσκηση. Έχουμε παίκτες που παίζουν πολύ καλά αλλά μας λείπει η ομαδικότητα".

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια