Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Μας δίνει ψυχολογία η νίκη, όποιος δεν θέλει δεν θα παίζει στον Πανιώνιο» (video)

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη-πρόκριση του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης. ...

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη-πρόκριση του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης.

Ο τεχνικός του Ιστορικού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας, στον Κεϊτά, στον Σπιριντόνοβιτς και στο θέμα με την φορολογικής ενημερότητας που ταλαιπωρεί τον σύλλογο, ώστε να μπορέσει να κάνει μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι: "Κάναμε μία σημαντική νίκη, σε έναν θεσμό που παραδοσιακά πάντα τον ενδιαφέρει τον Πανιώνιο, Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, κάναμε τα γκολ και είχαμε και ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος σε κάποια σημεία δεν ήμασταν καλοί, σε όλα τα άλλα σημεία ήμασταν καλοί και δίκαια προκριθήκαμε. Μας δίνει ψυχολογία αυτή η νίκη. Τώρα πάμε στο τρίτο απαιτητικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, μετά έχουμε την Τρίπολη και τον Ολυμπιακό Είναι ένα πρόγραμμα βουνό. Πρέπει να διαχειριστούμε το θέμα κούραση από τα παιδιά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε".

Για την επιλογή Κούρντι στα πλάγια της μεσαίας γραμμής: "Σίγουρα, υπάρχουν κάποια κενά σε κάποιες θέσεις. Χρειαζόμαστε λύσεις. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και να βρούμε ότι καλύτερο. Η ομάδα ήταν ευέλικτη. Ήταν μία σκέψη, κάθε παιχνίδι το αξιολογούμε διαφορετικά, σύμφωνα με τις λύσεις που έχουμε, Προσπαθούμε να πάρουμε κάτι από όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα".

Για την επιστροφή του Κεϊτά: "Ο Κεϊτά είχε να παίξει από 10 Δεκέμβρη και βρισκόταν εκτός καιρό. Προσπάθησε, τα έδωσε όλα και μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες θα καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Κεϊτά ήταν ένας παίκτης βαρόμετρο στον πρώτο γύρο για τον Πανιώνιο, αφού βρέθηκε λύση σιγά-σιγά ενσωματώνεται στην ομάδα. Από την στιγμή που επανήλθε κανονικά, τον υπολογίζουμε. Ο κάθε παίκτης πρέπει να σέβεται την ομάδα".

Για τον Σπιριντόνοβιτς: "Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Σπιριντόνοβιτς. Στην ομάδα θα παίζει όποιος θέλει. Όποιος θέλει να παίζει για την φανέλα του Πανιωνίου θα παίζει, όποιος δεν θέλει μαζί μου δεν θα παίζει στον Πανιώνιο".

Για την φορολογική ενημερότητα και τις μεταγραφές: "Σίγουρα η ομάδα θέλει ενίσχυση, από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης αν γίνουν μεταγραφές ή όχι. Εγώ θα κάνω την δουλειά μου ότι και να γίνει. Θα κάνω ότι γίνεται με αυτά τα παιδιά".

Δείτε μέσα από την κάμερα του panionianea.gr τόσο τις δηλώσεις του Μάντζιου όσο και του Ντουρμισάι.



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια